۱۴۰۰ يکشنبه ۲ آبان
بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان
مراسم بزرگداشت روز پزشک برگزار گردید
مراسم بزرگداشت روز پزشک با حضور نماینده استهبان در مجلس شورای اسلامی و مسئولین شهرستان در فرمانداری استهبان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان، مراسم بزرگداشت روز پزشک با حضور دکتر طهماسبی نماینده استهبان و نیریز در مجلس شورای اسلامی در فرمانداری استهبان برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم حجت السلام و المسلمین خاوری امام جمعه شهرستان در صحبت هایی به مقام بالای پزشکان اشاره کرده و لزوم قدردانی از این جامعه خصوصا در ایام شیوع کرونا را لازم دانستند.

مراسم با صحبت های فرماندار شهرستان با قدردانی ایشان از جامعه پزشکی ادامه پیدا کرد.

دکتر مطوس ریاست بیمارستان در حضور نماینده مجلس به بیان اقدامات انجام شده در بیمارستان به مناسبت هفته دولت پرداختند و درخواست مساعدت در خصوص رفع نیازهای مجموعه از ایشان داشتند.

دکتر طهماسبی در سخنانی گفت : امروز نقش جامعه پزشکی در پیشبرد اهداف حوزه سلامت بر هیچکس پوشیده نیست. ایشان در صحبت هایی قول همکاری با مجموعه سلامت شهرستان دادند. در ادامه مراسم رییس شبکه بهداشت و درمان دکتر فدایی در سخنانی روز پزشک را گرامی داشتند. مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدیه یادبود به پزشکان بیمارستان به اتمام رسید.

1399/06/02
احسان توکلی - روابط عمومی