۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۵ فروردين
روابط عمومی بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اقلید
گرامیداشت روز پزشک در اقلید

آیین گرامیداشت روز پزشک در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) شهرستان اقلید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اقلید، رئیس بیمارستان گفت: نام گذاری روز تولد حکیم ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک، افتخاری برای جامعه پزشکی ایران است و امروز نام این پزشک ایرانی در دانشگاه های دنیا می درخشد.

دکتر «عبدالشهید مغانی نسب»، حضور پزشکان شهرستان را سبب آرامش مردم عنوان کرد و افزود: روز پزشک فرصت مناسبی است تا از اقدامات ارزشمند و تلاش های خستگی ناپذیر پزشکان شهرستان اقلید در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ویژه در زمان شیوع بحران کووید19 قدردانی کنیم.

این برنامه با حضور دکتر «جعفر وکیلی» رئیس شبکه بهداشت و درمان، دکتر «عبدالشهید مغانی نسب» رئیس بیمارستان، «محمد نبی شریفی» مسوول اجرایی خیرین تامین سلامت و «امیرحسین مصطفوی» مدیر عامل موسسه خیریه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اقلید برگزار شد.

1399/06/03