1399/04/11
بازدید ریاست محترم دانشگاه از دانشکده پیراپزشکی
رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه بازدیدهای خود از جنوب فارس ، از دانشکده پیراپزشکی داراب دیدن کردند و از نزدیک با بخش های مختلف و روند آموزشی این دانشکده بازدید به عمل آوردند./

دکتر «محمدجواد عسکری» نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر «علی اکبری» معاون درمان، دکتر «عبدالرسول همتی»، دکتر «عبدالحسین فرح بخش» مدیر حراست دانشگاه، دکتر «سید روح الله حسینی» مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر «سالار خواجه پور» مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه در این سفر، رئیس دانشگاه را همراهی می کردند.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز
آدرس: شیراز، خیابان زند، روبروی خیابان فلسطین، ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
کد پستی: 14336 - 71348
تلفن: 19-987132305410+
پست الکترونیک: info@sums.ac.ir
شبکه های اجتماعی:
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس می باشد.
افراد https://www.sums.ac.ir