۱۴۰۰ دوشنبه ۱۵ آذر
شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان
تزریق 661 دوز واکسن آنفلوآنزا به گروه های پُرخطر مشمول دریافت واکسن در ارسنجان
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ارسنجان گفت : 661 دوز واکسن آنفوآنزا به گروه های هدف در شهرستان  ارسنجان تزریق شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهر ستان ارسنجان "محمد دوله" عنوان کرد: این گروه‌ها شامل مادران باردار، کودکان تحت پوشش بهزیستی، جانبازان بالای 70٪ و کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت ،بیمارستان و اورژانس 115 که در خطر ابتلا به عفونت حاد تنفسی هستند می باشد.

او با اشاره به اهمیت سلامت مادران باردار، افزود: از این تعداد دوز واکسن آنفلوانزا ، تعداد 319 دوز برای مادران باردار در معرض خطر تزریق شده و این برنامه همچنان ادامه دارد.

او تاکید کرد : دستورالعمل توزیع واکسن و مشخص نمودن گروه های هدف جهت دریافت آن از طریق معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ابلاغ و مطابق آن در شهرستان اجرا می شود ./مریم السادات حسینی

1399/08/12
مریم السادات حسینی