۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ آذر
شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان
رضایتمندی 97/7 درصدی گیرندگان خدمت از عملکرد کاربران سامانه سیب در مرکز بهداشت شهرستان ارسنجان
نتایج سنجش میزان رضایتمندی گیرندگان خدمت این شهرستان، نشان دهنده رضایت بالای  97/7  درصدی مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاهها و خانه های بهداشت بوده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ارسنجان، سرپرست مرکز بهداشت در رابطه با سامانه سیب و تعداد خدمات ارائه و ثبت شده در این ‏سامانه گفت: این برنامه با هدف بررسی میزان رضایت گیرندگان خدمت از نحوه ارائه خدمات به مراجعه کنندگان در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت، روزانه از طریق تماس با افرادی که پاسخ پیامک ارزیابی ارسال شده به آنها را داده اند و گزینه های عدم رضایت و عدم دریافت خدمت ارسال کرده اند در حال انجام است که پس از تماس تلفنی با افراد نسبت به علت نارضایتی از نحوه خدمت سوال و نسبت به رفع مشکلات موجود، مداخلات لازم انجام میگیرد.

«محمد دوله»اظهار داشت: تعداد افراد گیرنده خدمت سامانه سیب در مرکز جامع خدمات سلامت ارسنجان، در6 ماهه اول سال جاری 79 هزارو 523 نفر به تعداد 445 هزار و 791 خدمت بوده که از این تعداد  97/7درصد مراجعین از این خدمات اعلام رضایت کرده اند.
1399/07/23
مریم السادات حسینی