۱۴۰۰ دوشنبه ۳ آبان
شبکه بهداشت ودرمان ارسنجان
پایش اجرای دستورالعمل های بهداشتی در مدارس ارسنجان
پایش مدارس

شیوه اجرای دستورالعمل های بهداشتی پیشگیری از کروناویروس در مدارس ارسنجان، بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ارسنجان ،معاون بهداشتی وسرپرست مرکز بهداشت ارسنجان، گفت: با حضور کارشناسان مرکز بهداشت، اجرای پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کرونا ویروس در مدارس ، بر اساس چک لیست های ستاد کرونا ،در مدارس ابتدایی و متوسطه دوم شهرستان، بررسی شد.

«محمد دوله» افزود: وضعیت تهویه مناسب فضای آموزشی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی بین دانش آموزان ، استفاده از ماسک، دستکش و محلول ضدعفونی کننده دست، از جمله موارد بررسی شده توسط کارشناسان بهداشت مدارس وبهداشت محیط مرکز بهداشت بود و همزمان آموزش های لازم در مورد راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید19 به دانش آموزان و کارکنان مدارس، ارایه شد.

او اضافه کرد: این نظارت ها با هدف ارزیابی نقاط قوت و ضعف مدارس شهرستان در زمینه مبارزه با بیماری کرونا انجام شده و ادامه  خواهد یافت.

1399/11/12