۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان
پوشش بیمه ای مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت شهرستان ارسنجان
مراکز ارایه دهنده خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت شهرستان ارسنجان، به مدت یکسال دیگر تحت پوشش بیمه های حوادث و آتش سوزی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان، کارشناس مدیریت و کاهش خطر بلایا مرکز بهداشت گفت: در راستای اجرای برنامه های پیشگیری و کاهش خطر بلایا و حوادث، مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت این شهرستان همچون سالهای قبل تحت پوشش بیمه حوادث و آتش سوزی قرار گرفتند.

«الهام برزگر» با اشاره به این موضوع که بلایا چه طبیعی باشد و چه غیرطبیعی،‌ مستلزم عواقب ویران کننده ای هستند که می توانند تاثیرات عمیق و آشکاری برای انسان داشته باشند خاطر نشان کرد: در این زمینه آموزش همگانی کارکنان و عموم مردم شهرستان جهت آگاهی از اقداماتی که منجر به کاهش اثرات ناشی از بلایا می شود، از نکات بسیار ضروری می باشد که توسط کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت در حال انجام است.

1399/10/06
مریم السادات حسینی