۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان
بازدید ناظر ویژه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اجرای طرح شهید «قاسم سلیمانی» در ارسنجان

در راستای بررسی و پایش برنامه اجرایی طرح شهید قاسم سلیمانی ، ناظر ویژه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور در مرکز بهداشت و مرکز جامع خدمات سلامت شهری، از روند چگونگی اجرای طرح مذکور بازدید نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان، معاون بهداشتی این شبکه گفت: در  بازدید انجام شده توسط مهندس«خوبیار جعفری» ناظر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، که حدود 5 ساعت به طول انجامید، ضمن پایش عملکرد کمیته های ستادی طرح شهید سلیمانی مستقر در مرکز بهداشت و قرارگاه ناحیه شهری، کنترل مستندات و سوابق موجود، نقاط ضعف و همچنین نقاط قابل بهبود برای اجرای بهتر طرح به مسوولین مرکز بهداشت مشخص و اعلام گردید.
 «محمد دوله» ضمن تشکر از حضور مهندس جعفری و ارایه راهکارهای کارشناسی ایشان افزود: در پایان بازدید، راهکار و چالش های موجود در اجرای طرح توسط مسوولین کمیته های 6گانه شهرستان تهیه و تنظیم و در اختیار ناظر استانی قرار گرفت.

او بیان نمود: شایان ذکر است مهندس جعفری، ضمن اعلام رضایت از روند مطلوب اجرای این طرح در سطح شهرستان ارسنجان و ایجاد تعامل و هماهنگی مناسب حوزه بهداشت، بسیج و هلال احمر، از زحمات و تلاش های پرسنل خدوم مرکز بهداشت ارسنجان تشکر و قدردانی نمود./مریم السادات حسینی

1399/09/26
مریم السادات حسینی