۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان
استمرار گندزدایی در مراکز جامع سلامت ارسنجان

با شیوع ویروس کرونا، کارکنان خدماتی مراکز بهداشتی درمانی نیز در کنار پزشکان و پرستاران، به عنوان پیشتازان سلامت عمومی، به کمک بیماران می آیند و  تمام تلاش خود را جهت حفظ و صیانت سلامت مردم به کار می بندند.به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان، معاون بهداشتی این شبکه گفت: این روزها که همه افراد از ابتلاء به ویروس کرونا در هراس هستند، نیروهای خدماتی در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت  به‌ ویژه در شرایط فعلی که کشور با این بیماری دست به گریبان است، با هدف پاکسازی، ضدعفونی کردن و انجام امور شخصی بیماران به دلیل نداشتن همراه در ارتباط مستقیم با بیماران قرار دارند.

مهندس "علی قرایی" نیز بیان کرد: با توجه به اینکه مراکز جامع سلامت شهرستان، یکی از اماکن عمومی هستند که روزانه با افراد زیادی سروکار دارند، گند زدایی و ضد عفونی سطوحی که افراد با آن در تماس هستند، یکی از مهمترین راه های مبارزه با بیماری کووید19 است که روزانه توسط نیروهای خدماتی و با نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان انجام می گیرد.

او افزود: نیروهای خدماتی علاوه بر نظافت ، پاکسازی و ضدعفونی بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی ، کارهای شخصی این بیماران را به دلیل نداشتن همراه بر عهده داشته و کارشان در این شرایط همچون پرستاران و پزشکان مخاطرات خاص خود را دارد.

1399/08/28
مریم السادات حسینی