۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان
گرامیداشت هفته سلامت روان در مرکز بهداشت شهرستان ارسنجان
به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت روان، جلسه ای در محل مرکز بهداشت ارسنجان با حضور معاون فرماندهی نیروی انتظامی و هیات همراه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان صبح امروز، 20 مهرماه 99 به مناسبت هفته سلامت روان ،معاون فرماندهی نیروی انتظامی، رییس کلانتری و رییس هلال احمربه اتفاق هیات همراه، باحضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و سرپرست مرکز بهداشت، در مرکز بهداشت شهرستان ارسنجان حضور یافتند و ضمن تبریک این هفته،از "بهزاد عواطفی" کارشناس بهداشت روان حوزه بهداشتی، با دادن لوح سپاس و هدیه تقدیر کردند.
 سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ارسنجان در این خصوص گفت: فرارسیدن هفته سلامت روان، فرصتی است تا از نقش و جایگاه کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت شهرستان که در دوره مدیریت بحران کرونا، سهم بزرگی از سلامت جامعه را به‌عهده گرفته است، تشکر و قدردانی نماییم.

" محمد دوله" ادامه داد: برکسی پوشیده‌ نیست که همراهی کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت در طی ایام بحرانی کرونا، موجب توانمندسازی جامعه هدف و همچنین کارکنان نظام سلامت گردیده و شعار امسال سازمان جهانی بهداشت، که " سلامت روان برای همه، سرمایه گذاری بیشتر، دسترسی بیشتر، برای همه ، همه جا " است را با تلاشهای علمی خود محقق نمود.

1399/07/20
مریم السادات حسینی