۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان
نظارت بر عملکرد مدارس از سوی کارشناسان بهداشت محیط شهرستان ارسنجان
بازرسان مرکز بهداشت ارسنجان با وجود تعطیلی مدارس، با حضور مداوم در مدارس سطح شهرستان بر رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی از سوی ستاد مبارزه با کرونا نظارت دارند.
 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان، سرپرست مرکز بهداشت با اشاره به تلاش و فعالیت کارشناسان بهداشت محیط در خدمت رسانی به مردم  گفت: تلاش‌ این کارشناسان تا حد امکان شیوع ‌بیماری کرونا‌ در شهرستان را کاهش داده و به  تأمین‌ سلامت‌ جامعه‌ شهری و روستایی‌ نیز کمک کرده است.

«محمد دوله» اظهار داشت: با وجود اینکه مدارس شهرستان تعطیل است،  معلمان در مدارس حضور فعال داشته و به صورت مجازی به دانش آموزان آموزش می دهند.
کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ارسنجان نیز در این زمینه گفت : کارشناسان بهداشت محیط در شهر و روستا فعالیت های بهداشتی مبارزه با کرونا در مدارس مانند استفاده از ماسک، مواد ضد عفونی کننده ، سیستم تهویه ای و دیگر موارد مرتبط را با هدف پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا پایش و بررسی می کنند.

علی قرایی اضافه کرد: تکمیل چک لیست پروتکل های بهداشتی در تمامی مدارس شهرستان ارسنجان به صورت دوره ای همچنان ادامه دارد.

1399/07/16
مریم السادات حسینی