دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۱۳۹۹ جمعه ۱۳ تير
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی مشاور رئیس دانشگاه در امور اجتماعی شدن نظام سلامت، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «کرامت الله افراشی»، مشاور رئیس دانشگاه در امور اجتماعی شدن نظام سلامت، دکتر «صمد امانی» را به سمت رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی و به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه منصوب می گردید. امید آن دارم که ظل توجهات حضرت باری تعالی و حضرت ولیعصر (عج) براساس شرح وظایف زیر در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایران عزیزمان سربلند و موفق باشید.

1. استفاده از ظرفیت معاونت غذا و دارو و اخذ گزارش و تشکیل کارگروه به ریاست جنابعالی در راستای امنیت و ایمنی محصولات کشاورزی و مواد غذایی از مزرعه تا سفره.

2. تدوین برنامه جامع سلامت با استفاده از پتانسیل سازمان های برون بخشی و درون بخشی (کلیه معاونت ها، مدیریت ها، اداراه ها و شبکه ها)؛ اندیشمندان و صاحب نظران جهت ارتقای سلامت.

3. راه اندازی کارگروه مشاوران سلامت و ارائه گزارش به اینجانب.

4. راه اندازی کارگروه پیام گذاران سلامت و ارائه گزارش به اینجانب.

5. تشکیل خانه مشارکت جهت استفاده از پتانسیل اندیشمندان، صاحب نظران، افراد ذی نفوذ و صاحب صلاحیت به منظور ارائه راهکارها جهت مشارکت حداکثری مردم و سازمانها و ارسال گزارش ماهیانه به اینجانب.

تشکیل اندیشگاه سلامت، استفاده از پتانسیل اندیشمندان، صاحب نظران، افراد ذی نفوذ و صاحب صلاحیت به منظور ارائه راهکارهای عملی در راستای ارتقای سلامت و ارسال گزارش ماهیانه به اینجانب.

کرامت الله افراشی

مشاور رئیس دانشگاه در امور اجتماعی شدن نظام سلامت