دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
وزیر بهداشت وارد فرودگاه شهید آیت الله دستغیب شیراز شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای بازدید از خدمات سلامت در استان فارس، بهره برداری از پروژه های عمرانی بهداشت و درمان و دیدار با مدیران و دست اندرکاران نظام سلامت فارس، هم اکنون وارد شیراز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سعید نمکی»؛ وزیر بهداشت، هم اکنون به همراه دکتر «قاسم جان بابائی» معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر «علیرضا رئیسی» معاون بهداشت، دکتر «مریم حضرتی» معاون پرستاری، دکتر «محمدحسین حیدری» مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، دکتر «کیانوش جهانپور» سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی و با استقبال دکتر «رحیمی» استاندار فارس، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «بهرام پارسائی» نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی و «کوروش کرم پور» نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین در مجلس شورای اسلامی، وارد فرودگاه شهید آیت الله دستغیب شد.

وزیر بهداشت پس از این استقبال، به عنوان نخستین برنامه سفر خود به فارس، برای بهره برداری از اورژانس جدید بیمارستان ابن سینا، در این مرکز آموزشی درمانی حضور می یابد.

حضور در شهرستان های فیروزآباد، قیر، خنج، گراش، لار، زرین دشت، داراب، جهرم و فسا برای بازدید از خدمات سلامت و بهره برداری از پروژه های جدید سلامت، دیگر برنامه سفر دکتر نمکی به استان فارس است./101

1398/01/21