حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۷ دي
معاون اجتماعی دانشگاه روز پرستار را تبریک گفت

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال پیامی، روز پرستار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام « کرامت الله افراشی» آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آنگاه که دردمندی سلامت خود را باز یابد و آنگاه که دستی به شکر به آسمان بلند شود ملائک تو را می ستایند.

در کنار دانش و معرفت و تجربه و مهارت آنچه رسالت شما را آسمانی می کند، رحمت، عطوفت و مهربانی و از خود گذشتگی شما عزیزان است، اینکه با صبری بی نظیر و همتی بی همتا، با وزش نسیم محبت و جاری نمودن زلال امیدواری در جسم و روح آزرده بیمار و همراهان مجاهدت می کنید، نشان از عظمت و بزرگی روح فداکار شماست.

پرستاری نعمتی است که خداوند به بندگان خالص و خادم خود که شب ها از غم هم نوعان رنجور خواب بر چشم حرام می کنند و به خستگی درس استقامت و صبوری می دهند، هدیه نموده است.

فداکاران دلباخته ای که سینه های خود را از رویای عشق به خداوند پرکرده و سرشار از ایمان و عاطفه، همه وجود خود را صرف احسان و از خودگذشتگی برای هم نوعان دردمند می نمایند.

زادروز بانوی ایثار، حلم و شجاعت، حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار بر شما که همیشه نگران سلامت بیمارانید، مبارک باد.

دستان گرمتان به مهر ایزدی زنده و چشمان پرمهرتان از نور ایمانش لبریز

کرامت الله افراشی