۱۳۹۸ دوشنبه ۳ تير
مدیر روابط عمومی دانشگاه پیش از خطبه های نماز جمعه شیراز: دوران دفاع مقدس، زیباترین جلوه خدمات پرستاری بود

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه شیراز، با تاکید بر اهمیت نقش پرستاران در مراقبت از بیماران و ارتقای سلامت جامعه، دوران دفاع مقدس را زیباترین جلوه خدمات پرستاری عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «اکبر اجرایی»، با تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار، یکی از حرفه های شریف و دشوار در جامعه را پرستاری عنوان کرد و افزود: این حرفه از دیرباز و از صدر اسلام مورد توجه بوده است و در سیره پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع)، آیات و روایات فراوانی در مدح پرستاری از بیمار آمده است که به خدمت در این عرصه، جایگاهی رفیع می بخشد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه، ادامه داد: اهمیت جایگاه پرستاری به اندازه ای والا و بزرگ است که خداوند متعال، پرستاران و افرادی که حیات دوباره به انسان ها می دهند را در کنار خود قرار می دهد.

دکتر اجرایی پرستاران را فرشته های رحمت خواند که در دشوارترین شرایط زندگی بر بالین بیمار حاضر می شوند و از آسایش و راحتی خود برای آرامش و سلامت بیماران می گذرند.

این مقام مسوول در دانشگاه گفت: خدمت در عرصه پرستاری کاری فراتر از یک حرفه برای گذران زندگی است، بلکه پرستاران با انگیزه رضای خلق و پروردگار، وارد این عرصه شده اند.

دکتر اجرایی با بیان اینکه یک پرستار ممتاز، باید مکمل و همراه پزشک باشد، افزود: پرستاران به عنوان صبورترین افراد در تیم پرشکی،، تا زمان بازیابی سلامت بیماران، در کنار آنان هستند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه، تاکید کرد: همه مدیران، مسوولان و عموم جامعه باید تلاش کنند تا عزت و احترام پرستاران و جامعه پزشکی در اجتماع بیشتر دیده شود.

همچنین در این برنامه به همت دفتر پرستاری دانشگاه، خدمات سلامت نظیر سنجش فشارخون و مشاوره های سلامت به نمازگزاران ارائه شد./105

1397/10/22