حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۷ دي
تقدیر معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از کارکنان مرکز توسعه پژوهش های بالینی نمازی

در مراسمی با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و مدیران این معاونت، از رئیس و کارکنان مرکز توسعه پژوهش های بالینی که موفق به کسب رتبه نخست کشوری در میان 47 مرکز توسعه شده بود، تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به کارنامه فعالیت های این مرکز در طول سال های گذشته گفت: این واحد با کسب رتبه نخست در رقابت های سالانه کشوری، توانسته است به عنوان واحدی برگزیده و پرتوان در زمینه تسهیل فرآیندهای تحقیقاتی و دسترسی آسان و به موقع اساتید بالینی به مشاوران مجرب در فرآیند طراحی مطالعات و نگارش و ویراستاری تخصصی مقالات در سطح کشور مطرح شود.

او ابراز امیدواری کرد تا در آینده شاهد موفقیت های بیشتر و درخشان تر از سوی این مرکز باشیم./101

1397/10/22