حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ فروردين
پاسخگویی رئیس دانشگاه به دانشجویان در خصوص اجرای طرح خصوصی سازی رشته های پزشکی

در پی تجمع جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص اجرای آئین نامه بازنگری موضوع خصوصی سازی رشته های پزشکی، رئیس دانشگاه در میان آنان حضور یافته و به مطالبات دانشجویان پاسخ گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه با همراهی دکتر «سید منصور کشفی» مشاور عالی رئیس دانشگاه، دکتر «کوروش عزیزی» معاون فرهنگی و دانشجویی و جمعی از مدیران دانشگاه با حضور در جمع دانشجویان، از نزدیک با نظرات و دغدغه های آنان در این زمینه آشنا شد.

او با اشاره به بررسی این طرح در سطح کلان ملی، از پیگیری با وزارت بهداشت و انعکاس دیدگاه های دانشجویان در این زمینه خبر داد.

دکتر بهادر با بیان اهمیت موضوع آموزش پزشکی در امر سلامت جامعه، بر ضرورت توجه جدی به امر ارتقای سطح آموزش در رشته های علوم پزشکی و جلوگیری از بسترهای تضعیف آن تاکید کرد.

دکتر «سعید نمکی» سرپرست وزارت بهداشت، طی مکاتبه ای با معاون آموزشی این وزارتخانه، خواستار رسیدگی به این موضوع شده است.

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، اینجا کلیک کنید.

1397/10/22