حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۷ دي
پیام تبریک رئیس دانشگاه به جامعه پرستاری/ خلق تابلوی بی بدیل فداکاری با ایثار و استقامت جامعه پرستاری در دوران انقلاب و دفاع مقدس

0رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آستانه ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، با گرامیداشت این مناسبت، از خدمات جامعه پرستاری تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «علی بهادر» به این مناسبت آمده است:

تقارن مبارک سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار در تقویم ایران اسلامی، امتداد مسیر صبر و استقامتی است که آن حضرت در دشت کربلا آفرید. همچنین یادآور مجاهدت های آن پرستاران بزرگواری است که در سال های انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، آمیزه ای از ایثار و استقامت را در سنگرهای جهاد و شهادت خلق کردند و تابلویی بی بدیل از فداکاری آفریدند.

ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار به تمامی زحمتکشان بی ادعای عرصه سلامت ایران اسلامی، توفیق روزافزون تمام همکاران را از درگاه خداوند متعال آرزومندم. امیدوارم تا در سالی که به شعار «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» مزین گشته، در انجام امور خود موفق و موید باشید.

از تمامی همکاران عزیز می خواهم تا عزیزانی که ده ها سال در این عرصه خدمتگزاری کرده و اکنون به کسوت بازنشستگی نائل شده اند را فراموش نکنند؛ همچنین جوانان عزیزی که هم اکنون مشغول به تحصیل در این رشته شریف هستند را نیز به کسب هر چه بالاتر علم و اخلاق دعوت می نمایم.

دکتر علی بهادر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز