۱۳۹۸ دوشنبه ۳ تير
در شیراز راه اندازی شد: نخستین موسسه خیریه با عنوان مراقبت متعالی در منزل

مدیرگروه اخلاق پزشکی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از راه اندازی نخستین موسسه خیریه با عنوان مراقبت متعالی در منزل برای شهروندان شیرازی خبر داد و گفت: این خیریه قرار است در تمامی گروه های تخصصی درمانی به صورت رایگان به بیماران بی بضاعت خدمت ارائه دهد.

به گزارش روابط عممی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سید ضیاء الدین تابعی» افزود: ارائه خدمات در این مؤسسه طی چهار مرحله اجرایی می شود که فاز نخست آن ارائه امکانات لجستیکی است و از مهر امسال آغاز شده است.

او با اعلام آمادگی بیش از 60 پزشک متخصص و فوق تخصص برای همکاری با این موسسه و ارائه خدمات رایگان تشخیصی و درمانی به بیماران، گفت: در این مؤسسه با استفاده از ارزش‌ های پزشکی ایرانی، علاوه بر مسایل علمی و آکادمیک، تلاش می ‌شود تا افراد جامعه نیز بتوانند در این امر مهم بیماران را یاری دهند.

دکتر تابعی با اعلام اینکه خدمات این موسسه از ابتدای سال آینده به صورت گسترده در زمینه مراقبت درمانی، پرستاری و روانشناسی آغاز می شود، توضیح داد: پزشکان و نیکوکاران علاقه مند می توانند برای مشارکت در این اقدام خداپسندانه، با شماره تلفن 32303994 تماس گرفته و آمادگی خود را اعلام کنند.

مدیرگروه اخلاق پزشکی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به توجه این موسسه به موازین مثبت پزشکی قدیم و نوین به همراه روح انسانیت، مراقبت متعالی را یک موضوع جهانی خواند که در برخی از کشورهای مسلمان و غربی در دستور کار قرار گرفته است و باید برای تحقق آن تلاش کرد./104

1397/10/19