۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
سومین مانور دورمیزی شبکه های بهداشت و درمان استان برگزار شد

سومین مانور(تمرین) دورمیزی با سناریوی سیل، با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مشارکت شبکه های بهداشت و درمان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در برگزاری این مانور، کارشناسان مسوول واحدهای بیماری های واگیر، بیماری های غیرواگیر، سلامت محیط، سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، بهبود تغذیه جامعه، سلامت روان و کاهش خطر بلایا شهرستان های مرودشت، پاسارگاد، ارسنجان، مرکز بهداشت شهدای انقلاب و مناطق بهداشتی و درمانی زرقان و کامفیروز برای بررسی کارکردهای مدیریتی، اختصاصی و تخصصی EOP معاونت بهداشت مشارکت داشتند.

دکتر «سیروس وجدانیان» معاون اجرائی معاونت بهداشت دانشگاه، ایجاد آمادگی بیشتر برای مقابله با بلایای طبیعی و کنترل آنها، نحوه فعال شدن سامانه فرماندهی حادثه(ICS) در زمان وقوع بحران، روشن ساختن نقش ها و مسوولیت ها در سامانه فرماندهی حادثه با توجه به کارکردهای مدیریتی، اختصاصی و تخصصی EOP و شناسایی نقاط قوت و قابل ارتقای EOP معاونت بهداشت دانشگاه را از مهم ترین اهداف برگزاری این مانور دورمیزی برشمرد./101

1397/10/19