۱۳۹۸ دوشنبه ۳ تير
در نخستین مجمع سلامت شهرستان لامرد تاکید شد: حفظ سلامت جامعه به کمک مسوولیت پذیری، پاسخگویی و تعامل بین بخشی

نخستین مجمع سلامت لامرد با حضور مشاور عالی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مسوولان شهرستان لامرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، فرماندار لامرد با اشاره به اهمیت حفظ سلامت جامعه، آن را مستلزم مسوولیت پذیری، پاسخگویی و اقدام مشترک همه سازمان ها و نهادهای دولتی، خصوصی و مردم نهاد در داخل و به ویژه خارج از بخش سلامت دانست و تاکید کرد: همکاری بین بخشی می تواند مشکلات سلامت را برطرف کند.

«حسین شبانی نژاد» گفت: مشارکت مردم در تصمیم سازی، مسوولیت پذیری بیشتر به همراه دارد و موجب نقش آفرینی در پیشرفت جامعه می شود.

مشاور عالی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در امر سلامت جامعه، مجامع سلامت را ابزاری برای تحقق این هدف معرفی کرد.

دکتر «سید محمدصادق کشفی نژاد» با اشاره به پیچیده بودن موضوعات اجتماعی و مولفه های موثر بر سلامت، خواستار تصمیم گیری هوشمندانه سلامت محور در دستگاه های اجرایی و پرهیز از مداخله و اقداماتی شد که منجر به نتایج ناخواسته تهدید کننده سلامت می شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان لامرد نیز در جمع اعضای مجمع سلامت این شهرستان، با اشاره به اهمیت مجمع شهرستانی در اجتماعی شدن سلامت گفت: تامین سلامت جامعه در راستای توسعه همه جانبه و پایدار از اهداف مورد اهتمام است.

دکتر «محمد احمدی» افزود: توسعه پایدار بدون توجه به مشارکت عمومی و مسوولیت های اجتماعی امکان پذیر نیست؛ بنابراین مجمع سلامت با هدف جلب حمایت همه بخش ها، دستگاه ها و تشکل های غیردولتی، به ویژه عموم مردم راه اندازی شده تا با حمایت طلبی و همچنین بسیج اقشار مختلف مردم، موجب ارتقای سلامت جامعه شود.

نشست مجمع سلامت شهرستان لامرد با قرائت بیانیه و تقدیر از نیک اندیشان عرصه سلامت و فعالان سلامت این شهرستان به پایان رسید./101

1397/10/19