حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۷ دي
معاون درمان دانشگاه: پرستاران تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می ‌کنند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با گرامیداشت فرا رسیدن روز پرستار، گفت: پرستاران تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می ‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» در پیامی به این مناسبت، از تلاش ها و خدمات جامعه پرستاری تقدیر کرد.

در متن این پیام، آمده است:

پرستاران، منادیان انسانیت و کرامتند؛ آنگاه که جان‌های بیمار و دردمند را به نور ایمان و ایثار، حیاتی دیگر می ‌بخشند، به واقع جانی در کالبد جامعه می‌ دمند و این جان برآمده از اعتقاد و باور راستین، عشق به خالق و عشق به مخلوق را در کسوت شریف و مقدس «پرستار» جلوه‌گر می ‌نماید.

پرستاران تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می ‌کنند و در این اخلاص سرشار از معنویت، جلوه‌ ای از کرامت بزرگ بانوی عاشورا حضرت زینب کبری (س) را منور می‌ سازند که اسوه صبر و از خودگذشتگی زنان عالم است.

شان و منزلت واقعی پرستار در یک روز از سال خلاصه نمی‌شود، بلکه با تبلور حس انسان دوستی در هر لحظه و هر آنی به عنوان بنده صالح پروردگار، پرچمدار این رسالت خطیر انسانی می ‌گردد.

امروز در آستانه ولادت با سعادت یگانه الگوی پرستاری حضرت زینب کبری (س) ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های مجدانه و اهتمام سختکوشانه پرستاران معزز، روز خجسته پرستار را به جامعه شریف پرستاری تبریک می‌گویم.

دکتر عبدالخالق کشاورزی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز

مدیرخدمات پرستاری دانشگاه نیز با ارسال پیامی، این مناسبت را گرامی داشت.

در متن پیام « محبوبه ظریفکارفرد» آمده است:

خجسته میلاد اسطوره ایثار ومقاومت حضرت زینب کبری (س) بزرگ پرستار اسلام، ستاره آسمان نجابت و شرف بر همه پرستاران تهنیت باد.

بدینوسیله ضمن تبریک روز پرستار از تلاش ستودنی شما همکاران گرامی صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم. امید است همواره از عنایات حق تعالی بهر ه مند بوده و سالم و موفق باشید.

محبوبه ظریفکارفرد

مدیرخدمات پرستاری دانشگاه