سال 98، رونق تولید
A+
A-
۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
خبر امروز/ 19 دی
.

راه اندازی 4 دستگاه فتال مانیتورینگ جنین در بیمارستان حافظ

مدیر مرکز آموزشی درمانی حافظ، از راه اندازی و نصب چهار عدد دستگاه فتال مانیتورینگ جنین به ارزش یک میلیارد و 440 میلیون ریال در زایشگاه این مرکز خبر داد.

 

به گزارش روابط عموم دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «محمدکاظم رحیمی» گفت: دستگاه فتال مانیتورینگ در بالاترین سطح کیفیت و تکنولوژی، نیازهای متخصصین زنان و کارشناسان مامایی را در اتاق زایمان برای مانیتورینگ جنین و مادر فراهم می‌کند تا از خطرات احتمالی برای این دو نفر در طول زایمان جلوگیری شود.

 

او افزود: امیدواریم با نصب و راه اندازی دستگاه فتال مانیتورینگ در زایشگاه این مرکز و امکان ارزیابی بهتر سلامت جنین، از به وجود آمدن خطرات احتمالی برای مادر و جنین جلوگیری شده و ضمن افزایش رضایتمندی مردم، در پرورش نسل های سالم موثر باشد./101

رستوران ها و فست فودی های شهر فراشبند زیر ذره بین بازرسان بهداشت محیط

در راستای طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با امکان خطر بالا، میزان قطبیت روغن مصرفی واحدهای پیتزا، ساندویچ و رستوران های شهر فراشبند، با دستگاه های پیشرفته مورد سنجش و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای شهرستان فراشبند با اشاره به اینکه روغن مصرفی سرخ کردنی فست فود یا پیتزافروشی برای پخت فرآورده های گوشتی باید در حد استاندارد حرارت داده شود، گفت: در همین راستا به صورت ضربتی از تعدادی از رستوران ها و فست فودهای شهر فراشبند بازدید و روغن مصرفی آنها از نظر میزان قطبیت روغن بررسی شد.

 

مهندس «حبیب الله عالیشوندی» افزود: در این بازدید ضریتی که با هدف نظارت بر کیفیت روغن، حفظ سلامت روغن پخت و پز و اطمینان از سلامت روغن ها انجام شد، علاوه بر آموزش و تذکر شفاهی و کتبی به متصدیان، قابلیت مصرف روغن های موجود در این صنوف با دستگاه قطبیت روغن(TPM) به صورت آنی بررسی و روغن ‌های غیرمجاز دور ریخته شد.

او با تاکید بر اهمیت توجه به زمان دورریزی روغن سرخ کردنی در سلامت آن، گفت: استفاده پی در پی از روغن سرخ کردنی، روند تولید اجزای نامطلوب را سرعت می بخشد، بنابراین تعیین زمان دورریزی روغن سرخ کردنی دارای اهمیت فراوانی است.

 

این کارشناس بهداشت محیط با اشاره به اینکه سرخ کردن عمیق مواد غذایی در روغن، یکی از متداول ترین روش های تهیه فرآورده های غذایی است، اضافه کرد: در این فرآیند، روغن به عنوان محیط انتقال حرارت عمل کرده و یکی از اجزای اصلی مواد غذایی سرخ شده محسوب می شود.

 

مهندس عالیشوندی با بیان اینکه سرخ کردن عمیق مواد غذایی روشی سریع، آسان و کارآمد و از سویی به دلیل جذب چربی، تشکیل پوسته، بافت تُرد و عطر و طعم دلپذیر مواد غذایی سرخ شده از محبوبیت بالایی در بین مصرف کنندگان برخوردار است، افزود: با وجود اثرات مطلوب سرخ کردن بر ویژگی های حسی مواد غذایی، استفاده پی در پی از روغن سرخ کردنی منجر به بروز واکنش شیمیایی و در نتیجه تخریب روغن می شود.

 

او ادامه داد: ترکیبات حاصل از تخریب و تجزیه روغن، ویژگی های حسی و تغذیه ای روغن و ماده غذایی سرخ شده را تحت تاثیر قرار می دهند و علاوه بر ترکیبات سمی تولید شده در این واکنش ها، سلامت مصرف کننده را نیز به خطر می اندازد.

کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، شکایت خود را با کارشناسان شماره 190(سامانه شکایت مردمی وزرات بهداشت) در میان بگذارند تا در سریع ترین زمان به شکایت به آنها رسیدگی شود./102

پایش خدمات شبکه و مرکز بهداشت شهرستان خرم بید

تیم کارشناسی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از شبکه بهداشت و درمان خرم بید بازدید و اقدامات این شبکه را پایش کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس شبکه بهداشت و درمان خرم بید، گفت: در این بازدید، واحدهای ستادی مرکز بهداشت شهرستان، مرکز خدمات جامع سلامت شهری صفاشهر یک، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قشلاق، پایگاه های پزشک خانواده دولتی، پایگاه پزشک خانواده خصوصی و خانه بهداشت شهیدآباد، با حضور گروه کارشناسی معاونت بهداشت دانشگاه، مورد بازدید قرار گرفت.

دکتر «علیرضا شریعتی» افزود: کارشناسان در هر بخش با هدف ارتقای عملکرد مجموعه بهداشت، ضمن بازرسی و تکمیل چک لیست های مربوطه، در نشستی با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان خرمبید، مسایل مختلف را بررسی کردند.

 

او با تقدیر از تیم کارشناسی معاونت بهداشت، این بازدیدها و پایش ها را بسیار ارزشمند و سازنده دانست و بر تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف، تاکید کرد.

این بازدید با حضور دکتر «علی تهمتن» مسوول تیم پایش، دکتر «کرم توانی» مسوول پزشک خانواده استان، دکتر «فریبا مرادی» مسوول واحد غیرواگیر، دکتر «سوزان بصیر» کارشناس دارویی معاونت بهداشت، مهندس «رضیه شناور» مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه و «رقیه حیدری» کارشناس بهداشت خانواده، انجام شد./102 

تاکید بر اجرای برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی در هفته ملی مبارزه با سرطان

در آستانه آغاز پویش مبارزه با سرطان، نشستی با حضور بخشدار مرکزی، نمایندگان ادارات و سازمان های مرتبط شهرستان کوار، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار گفت: یکی از مولفه های مهم در بحث سرطان، تشخیص زودهنگام و پیشگیری و به دنبال آن درمان بیماری در مراحل اولیه ابتلا به سرطان است.

 

دکتر «سپیده عاشوری» افزود: اساس کنترل بیماری های غیرواگیر، شناسایی، پیشگیری و کنترل عوامل خطر است که می توانیم با رعایت خودمراقبتی، آنها را مدیریت کنیم.

او به عوامل موثر در بروز سرطان اشاره و بیان کرد: عواملی مانند ژنتیک، سبک زندگی نادرست، سموم و آفت کش ‌های بخش کشاورزی، می‌ توانند در بروز سرطان موثر باشند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت کوار با بیان اینکه سرطان قابل پیشگیری و درمان است، ادامه داد: مبارزه با این بیماری نیازمند مشارکت همگانی و برنامه ریزی های مسوولانه است و باید برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی در اولویت برنامه ها قرار گیرد.

دکتر عاشوری با اشاره به نقش مردم و تاثیر آموزش و آگاهی در پیشگیری از این بیماری، برگزاری این پویش را گام موثری برای پیشگیری از تمامی بیماری‌های غیرواگیر به ویژه سرطان دانست.

این نشست با حضور دکتر «سپیده عاشوری» معاون بهداشتی شبکه بهداشت، «کیامرث همتی» بخشدار مرکزی، مهندس «میثم فردویی» کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و نمایندگانی از اداره های جهاد کشاورزی و برق کوار، در فرمانداری این شهرستان برگزار شد./102

برپایی نمایشگاه صنایع دستی داوطلبان سلامت شهر آباده طشک

در نمایشگاه صنایع دستی داوطلبان سلامت شهر آباده طشک، توانمندی های آنان در عرصه هنر به نمایش گذاشته شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رئیس مرکز بهداشت و درمان منطقه آباده طشک، هدف از برگزاری این نمایشگاه را نمایش توانمندی های رابطان بهداشتی و تقدیر از فعالیت های آنان عنوان کرد.

 

«خسرو زارعی» افزود: با توجه اینکه شعار امسال داوطلبان سلامت، موضوع اجتماعی شدن سلامت انتخاب شده است از آنان خواست تا در انتقال آموزش ها و فعالیت های بهداشتی به مردم تلاش مضاعفی داشته باشند./101

بازرسی مشترک از نانوایی های شهر لامرد

مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لامرد از بازرسی مشترک از نانوایی های لامرد خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لامرد گفت: در این بازرسی ضمن بررسی کیفیت نان، موارد مرتبط با قوانین و اصول بهداشتی، بهداشت فردی کارگران و متصدیان مورد بازرسی قرار گرفت.

 

«یعقوب رضایی» با بیان اینکه این بازرسی ها در قالب گشت های مشترک با دادستان و فرماندهی منطقه انتظامی لامرد صورت گرفت، افزود: در این بازدیدها به واحدهایی که قوانین بهداشت مواد غذایی را رعایت نکرده اند تذکرات لازم داده شد.

او از شهروندان خواست تا در صورت هر گونه تخلف بهداشتی، با سامانه 190 تماس بگیرند./101

اجرای طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی خانوارها در روستایی ولیعصر (عج) کوار

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار از اجرای طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارها روستای ولیعصر (عج ) کوار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «سید علی شمس نیا» با بیان اینکه این طرح از هفته اول دی امسال آغاز شده، گفت: در این طرح، اطلاعات مربوط به الگوی غذایی خانوار در دو مرحله و به فاصله زمانی سه تا هفت روز در این روستا ثبت شد.

او افزود: در این برنامه کارشناسان تغذیه با مراجعه حضوری به درب منزل خانوارها و مصاحبه مستقیم با افراد به تکمیل پرسشنامه خانوار، توزین مواد غذایی مصرفی و اندازه‌گیری شاخص‌های تن‌سنجی اقدام کردند.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار، به روزرسانی و تدوین راهنماهای غذایی و سبدهای غذایی مطلوب، همچنین فراهم آوری منابع اطلاعاتی پایه میزان مصرف مواد غذایی برای انجام مطالعات ارزیابی مخاطره را از اهداف این طرح عنوان کرد.

شمس نیا یادآور شد: همکاری خانوارهای روستایی در زمینه تکمیل این پرسشنامه، دفتر بهبود تغذیه ورزات بهداشت را در راستای اطلاعات دقیق و به روز از وضعیت الگوی مصرف خانوارها و برنامه ریزی بر اساس شرایط موجود، یاری می دهد./101

پایان خبر

تاریخ:
1397/10/19
تعداد بازدید:
299
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
Powered by DorsaPortal