حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ فروردين
نواختن زنگ میوه در مدارس تحت پوشش مرکز بهداشت شهدای انقلاب

مصرف میوه موجب تقویت حافظه و قدرت یادگیری در دانش آموزان می شود؛ در همین راستا واحد تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب کوشیده تا فرهنگ مصرف میوه را در میان دانش آموزان، نهادینه سازد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید علیپور تحت پوشش مرکز بهداشت شهدای انقلاب، کودکی و نوجوانی را بستر مناسب رشد بیماری های مزمن قلبی عروقی، فشارخون بالا، دیابت و چاقی دانست و گفت: استفاده از فرصت های صحیح در دوران کودکی و نوجوانی، باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن می شود.

«زهرا قریب مطلق» افزود: گاهی بی توجهی پدر و مادرها به رفتارها و عادات غذایی نادرست زندگی کودکان و نوجوانان، شیوع بیماری های غیرواگیر، نظیر ابتلا به بیماری های مزمن قلبی عروقی، فشارخون بالا، دیابت و چاقی را به همراه دارد.

او ادامه داد: در حال حاضر بیماری های ناشی از کمبود موادی نظیر ویتامین ها و مواد معدنی در رژیم غذایی بسیار گسترده است، به ویژه مصرف کمتر گروه میوه ها و سبزی ها که در میان کودکان و نوجوانان بسیار معمول است.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت مصرف میوه ها در تامین ویتامین ها و مواد معدنی بدن انسان و کاهش خطر ابتلا به برخی اختلالات ناشی از سوء تغذیه موثر است، اضافه کرد: میوه ها به عنوان آنتی اکسیدان، بدن را سم زدایی کرده و نیز مفیدترین و طبیعی ترین منابع تغذیه انسان محسوب می شود، بنابراین گنجاندن آنها در سبد غذایی روزانه خانواده اهمیت ویژه ای دارد.

قریب مطلق ادامه داد: میوه بهترین ماده غذایی برای میان وعده و زنگ تفریح دانش آموزان به شمار می رود و مصرف آن، موجب تقویت حافظه و قدرت یادگیری در دانش آموزان می شود.

او با اشاره به گسترش مصرف تنقلات چرب، شور، رنگی و حاوی مواد مصنوعی در میان دانش آموزان یادآور شد: استفاده از میوه به جای تنقلات کم ارزش در بین دانش اموزان، می تواند جایگزین بسیار مناسبی باشد.

برنامه زنگ میوه، به همت کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید علیپور، با هدف افزایش مصرف میوه به عنوان میان وعده سالم در مدارس تحت پوشش مرکز بهداشت شهدای انقلاب به صدا در آمد./105

1397/10/18