۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد؛
بسیج مجموعه سلامت فارس برای افزایش ایمنی عمومی در برابر کروناویروس

در نشست بررسی آخرین اقدامات حوزه سلامت فارس برای مقابله با ویروس کرونا که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، بر اقدام شبانه روزی و بدون توقف همه واحدها در مبارزه علیه بیماری کرونا تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رئیس دانشگاه در این نشست با تقدیر از تلاش های شبانه روزی اعضای کارگروه های پیشگیری و شناسایی، مراقبت و درمان، پشتیبانی، مستندسازی و اطلاع رسانی عمومی برای انجام اقدامات پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، از فعالیت دانشجویان داوطلب برای یاری رسانی در کارخانه های تولیدی ماسک نیز قدردانی کرد.

دکتر «مهرزاد لطفی» از اعضای کارگروه های پیشگیری و شناسایی، مراقبت و درمان، پشتیبانی، مستندسازی و اطلاع رسانی عمومی خواست تا ضمن رعایت دستورالعمل ها، نسبت به اجرای صحیح مصوبات این نشست، پیگیری لازم صورت گیرد.

دکتر «علی اکبری» معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست، از تامین تجهیزات موردنیاز مصرفی و پیش بینی شده در زمان بحران در مراکز درمانی و بیمارستان ها با برگزاری نشست های مختلف در راستای اقدامات پیشگیرانه خبر داد و اعلام کرد: امکانات و تجهیزات موردنیاز در بیمارستان ها برای خدمات رسانی به مراجعان، به خوبی تامین شده است.

دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه نیز در این نشست، از اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا در 35 مرکز خدمات جامع سلامت در استان خبر داد و گفت: هفت مرکز ریفرال سرپایی نیز مطابق با دستورالعمل مصوبات کارگروه دانشگاهی مقابله با گسترش پیشگیری از بیماری کووید_19 انتخاب شده اند.

دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این نشست پیشنهاداتی در مورد شیوه تامین و مدیریت مواد ضدعفونی کننده و ماسک در مراکز درمانی و بیمارستان های دولتی و خصوصی در استان ارایه داد.

معاون غذا و داروی دانشگاه نیز در این نشست گزارشی از تهیه و تولید محلول و مواد ضدغفونی و پخش آن در سطح استان، مواد ضدعفونی کننده موردنیاز مراکز درمانی و بیمارستان ها، همچنین پیگیری تهیه سه نوع ماسک صورت در یکی از کارخانه تولیدی استان ارایه داد.

دکتر «محمدجواد خشنود» با بیان اینکه بازرسی از مراکز تولیدکننده مواد ضدعفونی کننده سطوح و دست در سطح استان به صورت روزانه انجام می شود، از توزیع مقدار بسیاری مواد ضدعفونی کننده رایگان در روزهای گذشته از سوی یکی از کاخانه های تولیدکننده استان خبر داد و گفت: مواد ضدعفونی کننده تولیدی در کارخانه های استان، روزانه به وسیله شرکت های پخش دارو به داروخانه ها و مراکز درمانی و بیمارستان ها ارسال می شود.

معاون آموزشی دانشگاه نیز در این نشست اعلام کرد: آمادگی برای ارایه دروس دانشگاهی به دانشجویان از طریق برگزاری کلاس های آموزشی مجازی وجود دارد.

دکتر «محسن مقدمی» از تشکیل کمیته علمی شامل استادان بخش عفونی و اپیدمیولوژی خبر داد و گزارشی از نتایج اقدامات انجام شده ارائه داد.

دیگر بخش این نشست، ارائه گزارشی از پیگیری مصوبات پیشین کمیته از سوی دکتر «محمدعلی قادری» سرپرست کمیته پایش و پیگیری اجرای مصوبه های دانشگاه و کشور درباره مقابله با گسترش پیشگیری از بیماری کووید_19 بود.

دکتر «عبدالحسین فرح بخش» مدیر حراست دانشگاه نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات، بازدیدها و نظارت هایی که در مراکز درمانی و بیمارستان ها انجام شده ارایه داد.

همچنین دکتر «سیدروح الله حسینی» مدیر روابط عمومی دانشگاه از بارگذاری لحظه ای اخبار، اطلاعات و مطالب آموزشی درباره پیشگیری و مقابله با بیماری کویید19 در سامانه corona.sums.ac.ir خبر داد.

همچنین مقرر شد گزارشی از اقدامات انجام شده در استان فارس به استانداری و وزارت بهداشت ارسال شود.

این نشست صبح امروز، هفتم اسفند در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور معاونان، مدیران و مسوولان ارشد دانشگاه برگزار شد./103

1398/12/07