۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
برگزاری اتاق فکر معاونت آموزشی در خصوص مسایل مرتبط با آموزش دانشجویان

اتاق فکر معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور معاون آموزشی، معاون فرهنگی و دانشجویی و روسای دانشکده های دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «محسن مقدمی» معاون آموزشی دانشگاه با هدف بررسی و ارایه پیشنهاداتی برای برنامه های آموزشی دانشکده های مختلف در نیمسال تحصیلی جاری، اتاق فکر تشکیل داد.

طی این جلسه مسایل مرتبط با کلاس های آموزشی دانشکده ها و برنامه ریزی مربوطه برای کاهش لطمه های آموزشی، با توجه به تعطیلی کلاس ها به دلیل پیشگیری از ویروس کرونا، از سوی روسای دانشکده ها و معاونان حاضر در جلسه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و برنامه ریزی های لازم صورت پذیرفت.

رعایت نکات بهداشتی و ارایه اطلاعات موردنیاز به دانشجویان در خصوص بیماری کرونا جدید (کووید – 19) از مواردی بود که در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت./101

1398/12/06