۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
برگزاری نشست بررسی آخرین اقدامات حوزه سلامت فارس در مقابله با ویروس کرونا؛ شهروندان برای دریافت مشاوره تلفنی با سامانه 1819 تماس بگیرند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست بررسی آخرین اقدامات حوزه سلامت فارس برای مقابله با ویروس کرونا از شهروندان خواست تا در صورت نیاز برای دریافت مشاوره تلفنی پیرامون بیماری کووید_19 با شماره 1819مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه «MCMC» تماس بگیرند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رئیس دانشگاه در این نشست با اشاره به درخواست های زیاد مردمی برای کسب اطلاعات و دریافت مشاوره از اختصاص بخشی از زیرساخت مرکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه و شماره 1819 به این امر خبر داد.

دکتر «مهرزاد لطفی» در رابطه با ضرورت اجرای صحیح مصوبات کارگروه دانشگاهی مقابله با گسترش پیشگیری از بیماری کووید_19، عنوان کرد: در راستای پایش و بررسی اجرای مصوبه ها، کمیته پایش و پیگیری متشکل از معاونت های درمان، غذا و دارو، بهداشت، آموزش و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و همچنین مدیریت های حراست و بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگوئی به شکایات دانشگاه به سرپرستی دکتر «محمدعلی قادری» تشکیل و روزانه گزارشی از اقدامات انجام شده ارایه شود.

او از اعضای کارگروه های پیشگیری و شناسایی، مراقبت و درمان، پشتیبانی، مستندسازی و اطلاع رسانی عمومی خواست تا ضمن رعایت دستورالعمل ها، نسبت به اجرای صحیح مصوبات این نشست، پیگیری لازم صورت گیرد.

ممنوعیت ملاقات عمومی در بیمارستان های آموزشی، درمانی، خصوصی خیریه و عمومی استان

دکتر «علی اکبری» معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست اعلام کرد: با توجه به مصوبه های این نشست، به تمامی بیمارستان ها ابلاغ شده به منظور جلوگیری از انتقال بیماری کووید_19، ملاقات های عمومی بیماران در تمامی بخش های بیمارستان ها ممنوع شود.

دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه نیز در این نشست درباره اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا در اماکن مذهبی گفت: در این راستا نشستی با تولیت اماکن مقدس مذهبی نظیر آستان مقدس احمدبن موسی شاهچراغ(ع)، سید علاءالدین حسین(ع) و علی بن حمزه(ع) برگزار و شیوه نامه های مصوب بهداشتی موردنیاز به آنان ابلاغ شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این نشست گفت: جمعی از نیروهای واحد خدمات دانشگاه و مراکز درمانی، همچنین دانشجویان داوطلب از تشکل جامعه اسلامی دانشجویان برای کمک رسانی و تسریع روند تولید ماسک به کارخانه های تولیدی استان اعزام شده اند.

در این نشست مقرر شد تا نیاز معاونت بهداشت و مراکز تحت پوشش به فرآورده های ضدعفونی کننده دست به صورت روزانه تامین و ارسال شود.

لغو ثبت انگشت در سامانه حضور و غیاب

دکتر «مهرداد شریفی» اعلام کرد: ثبت انگشت در سامانه حضور و غیاب لغو شد و مقرر شد تا عبور و مرور کارکنان از سوی مدیران در سامانه حضور و غیاب کنترل و ثبت شود.

دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و داروی دانشگاه نیز در این نشست با تقدیر از همکاری معاونت های توسعه و درمان دانشگاه، در رابطه با اقداماتی که در راستای تهیه و تامین فرآورده های ضدعفونی کننده دست در مراکز درمانی از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شده، گزارشی ارایه داد.

دکتر «محسن مقدمی» معاون آموزشی دانشگاه نیز در این نشست اعلام کرد: در راستای اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا، از دیروز کلاس های آموزشی دانشگاه تعطیل شده است.

به روز رسانی اطلاعات مربوط به بیماری کرونا در وبگاه corona.sums.ac.ir

دکتر «سیدروح الله حسینی» مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز در این نشست عنوان کرد: اطلاع رسانی از راه تابلوها و بیلبوردهای شهری در سطح شیراز در رابطه با اقدامات پیشگیرانه و مقابله با ویروس کرونا انجام شده است و وبگاه  corona.sums.ac.ir به صورت لحظه ای برای انتشار اخبار مربوط به این بیماری، به روز رسانی می شود.

دیگر اعضای این نشست نیز گزارشی از برنامه ها و اقدامات خود برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ارایه دادند.

این نشست صبح امروز، ششم اسفند در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور معاونان، مدیران و مسوولان ارشد دانشگاه برگزار شد./103

1398/12/06