۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد
خبر امروز/ 6 اسفند

تقدیر از مهندسان شاغل در مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری

مهندسان مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری مرودشت همزمان با روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و مهندس نامدار ایرانی مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری، دکتر «هاشم شریفیان» سرپرست بیمارستان شهید مطهری ضمن تبریک این روز و تشکر، از مهندسان متعهد و تلاشگر بیمارستان تقدیر کرد.

او ادامه داد: امیدواریم با بهره مندی از توانایی های خود و فناوری های نوین، شاهد رشد و شکوفایی توانمندی های شما عزیزان در نظام سلامت باشیم.

در ادامه سرپرست، مدیر و دیگر مسوولان با حضور در واحدهای مهندسی از زحمات مهندسان این مرکز قدردانی کردند.

گرامیداشت روز مهندس در شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین

به مناسبت زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، از تلاش های مهندسان شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین، معاون بهداشتی شبکه در دیدار با مهندسان شبکه بهداشت و درمان گفت: مهندسان نقش اساسی در توسعه فناوری و ایجاد توانمندی در زمینه های مختلف در کشور دارند و از بهترین ثمره آن توسعه، ارایه خدمات بهینه و اشتغال زایی است.

«خیرالله چمن» افزود: در حوزه سلامت، مهندسان تاثیر بسزایی در توسعه خدمات بهداشتی دارند، امروز توسعه بناهای بهداشتی و درمانی، ارایه خدمات الکترونیک، طراحی صحیح فرآیند تولید مواد غذایی، طراحی سیستم های بهداشتی تصفیه آب و دفع فاضلاب از اقدامات بارز در این زمینه است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین در این نشست با اهدای لوح تقدیر از تلاش های مهندسان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان تقدیر کرد./102

گرامیداشت روز مهندس در مزکز آموزشی درمانی ابن سینا

پنجم اسفند، سالروز تولد خواجه نصیرالدین طوسی که به نام روز مهندس نامگذاری شده است در بیمارستان ابن سینا گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا، طی نشستی صمیمانه با حضور مهندسان شاغل در بیمارستان، تیم مدیریت بیمارستان روز مهندس را تبریک گفتند.

مدیر مرکز آموزشی درمانی ابن سینا، مهندسی را تجلی خلاقیت و نوآوری خواند و از تلاش های مهندسان شاغل در بیمارستان که در همه شرایط نقش پشتیبان را به خوبی ایفا می کنند تجلیل کرد.

«فرزاد همایون فر» افزود: مهندسان نقش اساسی در توسعه فناوری و ایجاد توانمندی های عمرانی داشته و یکی از بهترین پیامدهای اقتصادی آن، توسعه محوری در جامعه است که علاوه بر تسریع در رشد اقتصادی، آثار اجتماعی مناسبی را برای جامعه به ارمغان می آورند.

او در این آئین از انسجام عملی و انظباط کاری، اخلاق مداری و سختکوشی با تکیه بر توانمندی، خلاقیت، نوآوری و پویایی مهندسان شاغل در این مرکز درمانی در مسیر پیشرفت اهداف توسعه پایدار، قدردانی کرد./101

در نشست شورای خیرین تامین سلامت قیروکارزین مطرح شد: درخواست توسعه مشارکت فعال نیکوکاران در حوزه سلامت

نشست شورای خیرین تامین سلامت قیروکارزین با حضور امام جمعه، فرماندار، سرپرست شبکه بهداشت درمان و سایر اعضای این شورا، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین، امام جمعه شهرستان گفت: خیرین افرادی هستند که با انفاق مال خود در زمینه های مختلف باعث رونق و آبادانی شده و باقیات صالحات از خود به جای می گذارند.

حجت الاسلام و المسلمین «عنایت الله اکبری» افزود: حضور نیکوکاران در حوزه سلامت شهرستان، دارای اهمیت خاصی است و باید حضور آنها را تقویت کنیم.

فرماندار شهرستان قیروکارزین نیز در این نشست گفت: باید از ظرفیت توانمند نیکوکاران این شهرستان بهره ببریم و با تشکیل شورایی قوی، در راستای جذب خیرین و توسعه حوزه سلامت گام برداریم.

«علی محمد کریمی» بر تلاش اعضای شورای خیرین سلامت افرادی برای جذب خیرین تاکید کرد و ادامه داد: باید در راه جذب نیکوکاران از توانمندی شهرداران، بخشداری ها، دهیاران و شوراهای شهر و روستا استفاده بهینه کنیم و با مشارکت آنها خیرین را شناسایی و آنها را برای مشارکت در بخش سلامت تشویق کنیم.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین در این نشست گفت: عمده مسایل ما در بخش درمانی به ویژه در بیمارستان امام محمد باقر(ع) از نظر محدودیت متخصص، امکانات و تجهیزات پزشکی است.

«عبدالصمد خسروانی» افزود: در صورتی که نیکوکاران به صورت پُررنگ در رفع موانع بهداشتی و درمانی شهرستان حاضر شوند، میزان مراجعه مردم به شهرستان های همجوار به دلیل کمبود امکانات، کاهش می یابد و در نتیجه هزینه های جانبی و خطرات جاده ای نیز کاهش پیدا می کند.

«سید اسدالله خرم روز» رئیس بیمارستان امام محمد باقر(ع) نیز در این نشست مسایل مختلف بیمارستان را ارایه کرد و عمده ترین آنها را حضور نداشتن متخصص به دلیل مسایل مالی، کمبود تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی، اتاق عمل، سونوگرافی و سی تی اسکن عنوان کرد و از نیکوکاران حوزه سلامت برای مشارکت بیشتر در زمینه این موانع دعوت کرد.

این نشست در دفتر رییس شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین برگزار شد./102

گرامیداشت روز مهندس در بیمارستان نمازی

پنجم اسفند سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس در بیمارستان نمازی گرامی داشته شد .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان نمازی، مسوولان ارشد این مرکز طی نشستی صمیمانه با حضور مهندسان شاغل در بیمارستان، روز مهندس را تبریک گفتند .

«بیژن فاضل جهرمی » مدیر بیمارستان در این برنامه از تلاش های مهندسان که در همه شرایط نقش پشگامان را در عرصه های کار و تلاش به خوبی ایفا می کنند، تشکر کرد .

معاون درمان بیمارستان طی این نشست مهندسی را تجلی خلاقیت و نوآوری خواند و از فرصت پیش آمده برای آموزش نکاتی در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا استفاده کرد.

دکتر «کامران راسخ» ضمن قدردانی از زحمات این همکاران، از مهندسان به عنوان نیروهای بسیار تأثیرگذار در سیستم یاد کرد.

همچنین «لیلا جلوداری» مدیر خدمات پرستاری بیمارستان با اشاره به جایگاه خاص مهندسان در بیمارستان، این روز را تبریک گفت /101

1398/12/06