۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد
لغو تمامی همایش ها، جشن ها، فعالیت های ورزشی و مراسم های دانشگاه تا اطلاع ثانوی

تمامی جشن ها، مراسم ها، همایش ها، فعالیت های ورزشی و گردهمایی های دانشگاه علوم پزشکی شیراز تا اطلاع ثانوی تعطیل اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اعلام کرد: با توجه به ورود بیماری کرونا ویروس جدید در کشور و ابتلای تعدادی از هموطنان، در راستای پیشگیری از شیوع این بیماری در سطح کشور، تمامی جشن ها، گردهمایی ها، همایش ها و فعالیت های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تا اطلاع ثانوی لغو و تعطیل اعلام می شود.

دکتر «کوروش عزیزی» با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا و آلودگی به کرونا ویروس جدید در این دانشگاه گزارش نشده است، افزود: از آنجا که تمامی بیماری های تنفسی از جمله کرونا ویروس جدید، در فضاهای متراکم جمعیتی و ازدحام، امکان انتشار بیشتری دارند، همه گردهمایی های دانشجویی و کارکنان از جمله اردوهای دانشجویی، مراسم اعتکاف و جشن ها و مراسم دانشگاهی تا اعلام رسمی شرایط عادی از سوی مراجع ذیصلاح، لغو و تعطیل اعلام می شوند.

او با اشاره به لغو برگزاری المپیاد ورزش های همگانی کشور که قرار بود به زودی در خزرآباد ساری برگزار شود، تمامی فعالیت های ورزشی دانشگاه نظیر استفاده از استخر مجموعه ورزشی ولایت دانشگاه و نیز سالن های ورزشی متعلق به این دانشگاه را غیرفعال اعلام کرد.

دکتر عزیزی با اعلام لغو اردوهای جهادی این دانشگاه، ادامه داد: وضعیت برگزاری اردوهای راهیان نور که هر ساله در آستانه سال نو برگزار می شد نیز، پس از انجام هماهنگی های موردنیاز با وزارت بهداشت اعلام می شود.

عضو هیات رییسه دانشگاه بر دایر بودن کلاس های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد و گفت: اطلاع رسانی در خصوص تعطیلی و یا ادامه برگزاری کلاس های آموزشی این مرکز آموزش عالی، بر عهده معاونت آموزشی دانشگاه بوده و در صورت لزوم، این معاونت به اطلاع رسانی از راه کانال های رسمی و فضای مجازی، انجام می دهد.

او ادامه داد: بدیهی است که ارایه تمامی خدمات خوابگاهی، تغدیه، ایاب و ذهاب و رفاهی دانشجویان، همانند گذشته بر روال عادی خود ادامه داشته و هیچ خللی بر ارائه این خدمات وارد نیست.

معاون فرهنگی وامور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام برگزاری نشست فوق العاده مدیریت بحران کرونا ویروس در این معاونت، از تمامی استادان، مدیران، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه خواست تا با حفظ آرامش و تعامل مضاعف، اخبار، گزارشات و اطلاعات لازم را تنها از راه منبع اطلاع رسانی رسمی این دانشگاه دنبال کنند.

دکتر کوروش عزیزی تاکید کرد: تمامی این اقدامات جنبه پیشگیرانه داشته و تا کنون هیچ گزارش رسمی مبنی بر وجود موارد بیماری در اماکن دانشگاه واصل نشده است./103

1398/12/05