حمایت از کالای ایرانی
۱۳۹۸ يکشنبه ۴ فروردين
1397/09/27
فراخوان جذب هیات علمی ضریب کا/ قراردادی برای مرکز تحقیقات نورولوژی بالینی

با توجه به اهداف مراکز تحقیقات مبنی بر گسترش فعالیت های تحقیقاتی و بنا بر مصوبه کارگروه صلاحیت علمی اعضای هیات علمی مراکز تحقیقاتی دانشگاه ، به اطلاع می رساند که مراکز زیر متقاضی جذب هیات علمی پژوهشی ضریب کا / قراردادی می باشند.

نام مرکز تحقیقات

رشته آموزشی مورد نیاز

تعداد ظرفیت

نورولوژی بالینی

دکترای تخصصی (Ph.D) فیزیولوژی (رشته های علوم پزشکی یا علوم جانوری با گرایش مزبور) با دانش و تجربه در زمینه علوم اعصاب

داوطلبان می توانند درخواست کتبی، رزومه (CV) به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی تا تاریخ97/10/9  به آدرس زیر ارسال نمایند.

لازم به توضیح است که جذب به صورت ضریب کا / قراردادی است و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت به پیمانی ندارد و تمدید ضریب کا /قرارداد منوط به فعالیت علمی قابل قبول سالانه و رضایت مرکز تحقیقات مورد نظر می باشد. ضمنا افراد در حال تحصیل مجاز به شرکت در این فراخوان نمی باشند.

داشتن حداقل 3 مقاله چاپ شده در ISI که در آن داوطلب عضو هیات علمی ، نفر اول باشد، الزامی است. مقالاتی که بالاترین ایندکس آن ها در Emerging Sources Citation Index است، مشمول این بند نمی گردند

آدرس جهت ارسال مدارک : شیراز- خیابان زند - جنب داروخانه هلال احمر - ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز - طبقه هفتم - معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه - امور آموزشی و هیات علمی مراکز تحقیقاتی دانشگاه - صندوق پستی : 1978-71345
ایمیل :
vcr-libs7@sums.ac.ir