۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ خرداد
شناسایی 82 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در فارس و افزایش مبتلایان به 5330 نفر
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 82 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در استان فارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی اکبری» اظهار کرد: در استان فارس از ابتدای شیوع کروناویروس تا کنون، بیش از 77 هزار نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و علامت دار تهیه شده است.

او با اشاره به بررسی هزار و 757 نمونه در آزمایشگاه های تشخیصی کروناویروس در استان طی 24 ساعت گذشته، گفت: از این تعداد، 82 مورد مثبت اعلام شده است.

به گفته این مقام مسوول، با شناسایی موارد جدید در 24 ساعت گذشته، آمار مبتلایان در استان فارس به پنج هزار و 330 مورد افزایش یافته است.

معاون درمان دانشگاه بیان کرد: خوشبختانه در 24 ساعت گذشته مورد فوتی به دلیل ابتلا به کروناویروس در استان گزارش نشده و مجموع جانباختگان بر اثر بیماری کووید 19 در استان، 104 نفر است.

دکتر اکبری مجموع بهبودیافتگان از بیمارستان ها و ایزوله خانگی در استان را نیز چهار هزار و 492 نفر اعلام کرد.

معاون درمان دانشگاه با اشاره به فرارسیدن عید سعید فطر و لزوم پرهیز از رفتارهای پرخطر که باعث گسترش شیوع کروناویروس در جامعه می شود، از مردم خواست با در خانه ماندن، رعایت فاصله در روابط اجتماعی، استفاده از ماسک، پرهیز از ترددهای غیرضروری و دوری از تجمعات، مراقب سلامتی خود، خانواده و به ویژه سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه ای باشند./105

1399/03/02