۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ خرداد
افزایش مداخله برای گسترش بیماریابی در قطب های بهداشتی و درمانی استان فارس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در هشتاد و سومین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید 19، با بررسی شرایط نمونه گیری و بیماریابی در شهرستان های استان فارس، بر افزایش مداخله برای گسترش بیماریابی به ویژه در قطب های بهداشتی و درمانی استان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مهرزاد لطفی» رئیس دانشگاه در این نشست ضمن بررسی مصوبات نشست های پیشین، آخرین وضعیت کروناویروس در استان و اقدامات کارگروه های تعیین شده را پایش کرده و با ارزیابی ابعاد مختلف آن، دستورات جدیدی صادر کرد.

او با اشاره به پیش بینی های بین المللی نسبت به تداوم چرخه های انتقال این بیماری در دیگر ماه های سال، به ویژه در فصل پاییز، از اعضای این ستاد خواست تا تدابیر لازم از جمله تامین اقلام محافظتی و گسترش امکان نمونه گیری، اندیشیده شود.

نحوه بازگشایی ورزشگاه ها و سالن های ورزشی دانشگاه و آماده سازی خوابگاه ها و شیوه آغاز به کار مجدد کلاس های حضوری دیگر محور مورد ارزیابی رئیس دانشگاه در نشست امروز این ستاد بود که پروتکل های پیش بینی شده در این زمینه از سوی معاون بهداشت دانشگاه اعلام شد و مورد تبادل نظر اعضای ستاد قرار گرفت.

دکتر لطفی در ادامه از معاونان توسعه مدیریت و منابع، درمان و بهداشت خواست تا با هدف ساماندهی پرداخت های بیمه ای در خدمات مربوط به کروناویروس، کارگروهی از نمایندگان این معاونت ها تشکیل شده و پیگیری های لازم صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با اشاره به ضرورت توسعه ساختار مرکز آموزشی درمانی حضرت علی اصغر(ع)، پیگیری با مجموعه وزارت بهداشت برای بهبود فضای تریاژ و اسکرین، بهبود خدمات هتلینگ و دیگر بخش ها و امکانات این مرکز درمانی را در دستور کار معاونت توسعه مدیریت و منابع و معاونت درمان دانشگاه قرار داد.

دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به پیش رو بودن دو آئین گرامیداشت روز قدس و نماز عید سعید فطر، از پیگیری این معاونت برای چگونگی برگزاری این آئین ها بر اساس دستورات ستاد کشوری مدیریت کروناویروس خبر داد.

دکتر «علیرضا میراحمدی زاده» عضو کارگروه علمی مبارزه با کروناویروس دانشگاه نیز در این نشست گزارشی از روند کنترل کروناویروس در شهرستان جهرم، با توجه به پیگیری های صورت گرفته با رئیس و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان ارائه داد.
او در ادامه گزارشی از روند نمونه گیری در مراکز 16 ساعته و بیمارستان های استان به تفکیک هر شهرستان به اعضای این ستاد ارائه کرد که وضعیت شهرستان های مختلف با توجه به موارد ابتلا، مورد بررسی رئیس دانشگاه و اعضای ستاد مدیریت بیماری کووید 19 قرار گرفت.

هشتاد و سومین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید 19، صبح امروز، یکم خرداد، با حضور رییس دانشگاه ‌و سایر اعضای این ستاد در سالن شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برگزار شد./101

1399/03/01