۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ خرداد
با حضور معاون درمان دانشگاه انجام شد؛
ارزیابی توانمندی های موجود در مجتمع های درمانگاهی تخصصی و فوق تخصصی پروین دالکی و قطب الدین
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور در مجتمع های درمانگاهی تخصصی و فوق تخصصی پروین دالکی و قطب الدین، نحوه ارایه خدمت به بیماران و پتانسیل های موجود در این مجتمع درمانگاهی را بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «علی اکبری» با حضور در بخش های مختلف مجتمع درمانگاهی تخصصی و فوق تخصصی پروین دالکی و قطب الدین ، هدف از این بازدید را پایش خدمات بخش های مختلف و تصمیم گیری در خصوص بهبود روند ارایه خدمت بیان کرد.

او در این بازدید با گفت و گو با مسوولان این مجتمع درمانگاهی، نحوه دریافت خدمات، میزان رضایتمندی و روند درمان مراجعین را جویا شد.

معاون درمان دانشگاه افزود: از پتانسیل های موجود در مجتمع درمانگاهی تخصصی و فوق تخصصی پروین دالکی و قطب الدین بازدید و پیشنهادات دست اندرکاران این دو مجموعه را برای ارتقای ارائه خدمات بررسی و پیرامون اهداف پیش رو و راهکارهای بهبود خدمات، هم اندیشی و تبادل نظر شد.

در این بازدید جکعی از مدیران ارشد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر اکبری را همراهی می کردند./105

1399/03/01