۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ خرداد
شناسایی 69 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در استان فارس و افزایش مبتلایان به 5248 نفر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 69 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: از هزار و 672 نمونه ارسالی به آزمایشگاه های تشخیصی کووید19 در سطح استان، 69 مورد مثبت گزارش شده که با افزوده شدن این موارد جدید، آمار کنونی استان فارس به پنج هزار و 248 نفر رسیده است.

او در خصوص موارد جدید مبتلایان به کروناویروس در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: از تعداد 69 مورد جدید در 24 ساعت گذشته، شیراز 45 مورد؛ کازرون، فیروزآباد و زرقان هر کدام یک مورد را شامل می شود و مابقی مبتلایان به دیگر دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان اختصاص دارد.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه متاسفانه در 24 ساعت گذشته دو مورد فوتی ناشی از ابتلا به کروناویروس در استان گزارش شده است، افزود: از شیوع ویروس کرونا تا کنون در استان، 104 نفر جان خود را به دلیل ابتلا به بیماری کووید19 از دست دادند.

دکتر همتی همچنین آمار بهبودیافتگان بستری در بیمارستان و ایزوله خانگی استان را نیز چهار هزار و 415 نفر اعلام کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تاکید بر رعایت خودمراقبتی و بهداشت فردی، توصیه کرد: با توجه به فرارسیدن عید سعید فطر، مردم فهیم استان با در خانه ماندن و رعایت اصول بهداشتی، سلامتی را به خود، خانواده و جامعه هدیه دهند./105

1399/03/01