۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ خرداد
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: مردم در زمینه کروناویروس به شایعه ها توجه نکنند

با حضور اعضای ستاد مدیریت بیماری کووید19 دانشگاه علوم پزشکی شیراز آخرین مصوبات این ستاد بررسی و پیگیری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس دانشگاه در نشست بررسی آخرین اقدامات مجموعه سلامت فارس، مردم استان را یکی از عوامل تاثیرگذار و یاری رسان به مجموعه سلامت در مبارزه با کروناویروس عنوان و تاکید کرد: در هنگام وقوع بحران بازار شایعه پراکنی داغ است، اما مردم نباید هر شایعه ای را به سرعت و بدون تحقیق قبول کنند.

دکتر «مهرزاد لطفی» افزود: مردم در مواجهه با هر شایعه ای می توانند برای اطلاع از صحت و درستی آن به سایت دانشگاه علوم پزشکی و یا صفحه اخبار مربوط به بیماری کووید19 استان به نشانی https://corona.sums.ac.ir/ مراجعه کنند.

او از مردم استان خواست با مراجعه به نشانی https://salamat.gov.ir برای پیشگیری، شناسایی و مراقبت در مقابل کروناویروس، نظام سلامت کشور را همراهی کنند و با ورود اطلاعات صحیح در این سامانه، به شکست ویروس کرونا کمک کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه نیز در این نشست که با حضور شهردار شیراز برگزار شد، گفت: مجموعه سلامت فارس با همکاری و همدلی تمامی دستگاه های اجرایی استان در حال مبارزه با کرونا است.

دکتر «عبدالرسول همتی» با ارایه گزارشی از آخرین اقدامات مجموعه سلامت فارس برای مقابله با کرونا، از تولید و توزیع یک میلیون و 720 هزار ماسک در استان زیر نظر دانشگاه خبر داد.

او اضافه کرد: در راستای مقابله با بیماری کووید19 توزیع ماسک بین پاکبانان شهرداری شیراز در دستور کار قرار گرفته است.

در ادامه، دکتر «علی اکبری» معاون درمان دانشگاه گزارشی در خصوص ثبت آمار و انجام آزمایش های مربوط به مبتلایان به کرونا در استان از آغاز ورود این ویروس به فارس تاکنون ارایه و در زمینه شیوه خدمت رسانی به مبتلایان و بهبود یافتگان در مراکز درمانی سخن گفت.

دکتر «محمدرضا ادراکی» رییس دانشکده پزشکی شیراز نیز در این نشست گزارشی از عملکرد اساتید و دانشجویان پزشکی در مراکز درمانی به اعضای ستاد مدیریت بیماری کووید19 دانشگاه ارایه داد.

دیگر اعضای ستاد نیز در راستای فعالیت کارگروه های مختلف ستاد مدیریت بیماری کووید19 دانشگاه گزارش اقدامات انجام شده در هر حوزه را به رییس دانشگاه ارایه دادند.

این نشست صبح امروز، هفتم فروردین با حضور معاونان، مدیران و مسوولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد./103

1399/01/07