۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ خرداد
تقدیر رییس دانشگاه از عملکرد مراقبان سلامت برای پایش مردم استان در رابطه با کرونا

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست روزانه ستاد مدیریت بیماری کووید19 دانشگاه ضمن بررسی آخرین اقدامات مجموعه سلامت فارس برای مقابله با کرونا، از عملکرد مراقبان سلامت برای پایش سلامت مردم استان در رابطه با بیماری کووید19 تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رییس دانشگاه با تاکید بر اهمیت ویژه پایش سلامت مردم از سوی مراقبان سلامت و عملکرد تیم های واکنش سریع، بر تشدید نظارت برای ثبت دقیق اطلاعات در سامانه مراقبان سلامت و بازرسان معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد.

دکتر «مهرزاد لطفی» در این نشست با تاکید بر تشدید نظارت ها و تب سنجی افراد در ورودی شهرستان ها، ضدعفونی کردن منازل و مراکز پُرتردد، از مردم خواست با ماندن در خانه، مجموعه سلامت فارس را در مسیر شکست کرونا یاری کنند.

توزیع ماسک در استان، پیگیری خرید اقلام مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی، نظارت بر مراکز بهداشتی و درمانی و بررسی روند خدمت رسانی در نقاهتگاه ها از دیگر موضوعاتی است که در این نشست بررسی و پیگیری شد.

معاون بهداشت دانشگاه نیز در این نشست از کسب مقام سوم کشور از سوی مراقبان سلامت دانشگاه در زمینه پایش مردم استان در رابطه با کرونا در سامانه 4030 خبر داد و گفت: کسب مقام سوم کشور از لحاظ تعداد تماس های تلفنی گرفته شده و ثبت پایش در سامانه 4030 از سوی مراقبان سلامت فارس برای جمعیت زیر پوشش استان از جمله اقدامات انجام شده در این راستا بوده است.

دکتر «عبدالرسول همتی» با ارایه توضیحاتی درباره شیوه و روند پایش های انجام شده در سامانه های 4030 و salamat.gov.ir افزود: برای افرادی که تاکنون پایش نشده یا به تماس مراقبان سلامت پاسخ نداده اند، مراقبان سلامت ناچار به مراجعه حضوری به منازل آنها هستند تا آمار این افراد نیز در سامانه ثبت شود.

معاون آموزشی دانشگاه و رییس کارگروه علمی مبارزه با کروناویروس با تاکید بر اهمیت تشدید نظارت های مراقبان سلامت برای پایش دقیق و ثبت در سامانه با مشارکت بسیج محلات گفت: باید از توانمندی تیم های بسیج استفاده کنیم تا به نتایج دقیق تری برای قطع زنجیره شیوع کروناویروس دست پیدا کنیم.

دکتر «محسن مقدمی» انجام دقیق نمونه گیری و ضدعفونی منازل افراد مشکوک و مبتلا به کرونا را از عوامل موثر در اجرای بسیج ملی مبارزه با کرونا برشمرد و از تلاش مراقبان سلامت و تیم های واکنش سریع برای انجام این عوامل تاثیرگذار قدردانی کرد.

دکتر «محمدرضا ادراکی» رییس دانشکده پزشکی شیراز در این نشست گزارشی از نظارت های انجام شده در بیمارستان های نمازی، شهید دکتر فقیهی و قلب الزهرا(س) و انجام جراحی های اورژانسی در مراکز درمانی ارایه کرد.

راه اندازی سامانه ثبت سی تی اسکن های مبتلایان به کروناویروس از سوی دکتر «علیرضا شکیبافرد» سرپرست اداره رادیولوژی معاونت درمان دانشگاه از دیگر بخش های نشست امروز ستاد مدیریت بیماری کووید19 دانشگاه بود.

اعضای ستاد مدیریت بیماری کووید19 دانشگاه اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف دانشگاه در 24 ساعت گذشته را ارایه دادند.

تقدیر از پدر شهید «حمیدرضا جوادی» و همسر شهید «حسن قائدی» تکنسین های اورژانس هوایی فارس کهدر ششم فروردین 4 سال پیش در سانحه سقوط بالگرد اورژانس فارس در حین انجام ماموریت به شهادت رسیدند، دیگر برنامه نشست امروز ستاد مدیریت بیماری کووید19 دانشگاه بود.

این نشست صبح امروز ششم فروردین با حضور رییس، معاونان، مدیران و مسوولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد./103

1399/01/06