۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ خرداد
مسابقه سفیران سلامت دانش آموزی با اپلیکیشن سفیران سلامتی برگزار می شود

رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از برگزاری مسابقه سفیران سلامت دانش آموزی با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «بهنام لشگرآرا» با اشاره به شیوع بیماری کووید19 گفت: با توجه به اینکه بهترین راه پیشگیری و قطع چرخه انتقال ویروس کرونا، ماندن در خانه و دوری از تماس با سایر افراد جامعه است، دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با همکاری دفاتر آموزش و ارتقای سلامت، سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی کشور، کمپین هر دانش آموز یک سفیر سلامت با شعار «نه به سفر نه به دید و بازدید، سالم در خانه بمانید» در اپلیکیشن سفیران سلامت راه اندازی شده است.

او افزود: دانش آموزان باید مراحل زیر را برای شرکت در این مسابقه اجرا کنند:

1- ابتدا لینک نرم افزار سفیران سلامت دانش آموزی را از سایت دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، به آدرس http://iec.behdasht.gov.ir دریافت و نرم افزار را نصب کنند.

2- از بخش سفیران سلامت دانش آموزی، منوی کمپین نه به سفر؛ نه به دید و بازدید حاوی کلیپ کوتاه دانش آموزی، عکس، پیام بهداشتی و نقاشی یک مورد را انتخاب کنند.

3- متناسب با علاقه و مهارتشان یک یا چند اثر را در بخش انتخابی وارد کنند.

رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه اشاره کرد: تاریخ اعلام اسامی سفیران سلامت برگزیده و چگونگی دریافت جوایز و لوح تقدیر، در نرم افزار سفیران سلامت دانش آموزی اطلاع رسانی می شود./105

1399/01/06