۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
1399/04/10
فراخوان جذب هیات علمی ضریب کا/ قراردادی برای مراکز تحقیقات

نظر به اهداف مراکز تحقیقات مبنی بر گسترش فعالیت های تحقیقاتی و بنا بر مصوبه کارگروه صلاحیت علمی اعضای هیات علمی مراکز تحقیقاتی دانشگاه ، به اطلاع می رساند که مراکز زیر متقاضی جذب هیات علمی پژوهشی ضریب کا / قراردادی می باشند.

نام مرکز تحقیقات

رشته آموزشی مورد نیاز

تعداد ظرفیت

فناوری سلول های بنیادی

دکترای تخصصی زیست شناسی تکوینی با دانش و تجربه پژوهشی در زمینه سلول های بنیادی

علوم اعصاب

دکترای تخصصی علوم اعصاب شناختی با گرایش الکتروفیزیولوژی (ترجیحا Ph.D/ MD)

داوطلبان می توانند درخواست کتبی، رزومه (CV) به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی تا تاریخ 99/04/31  به آدرس زیر ارسال نمایند.

لازم به توضیح است که جذب به صورت ضریب کا / قراردادی است و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت به پیمانی ندارد و تمدید ضریب کا /قرارداد منوط به فعالیت علمی قابل قبول سالانه و رضایت مرکز تحقیقات مورد نظر می باشد. ضمنا افراد در حال تحصیل مجاز به شرکت در این فراخوان نمی باشند.

داشتن حداقل 3 مقاله چاپ شده در ISI که در آن داوطلب عضو هیات علمی ، نفر اول باشد، الزامی است. مقالاتی که بالاترین ایندکس آن ها در Emerging Sources Citation Index است، مشمول این بند نمی گردند

آدرس جهت ارسال مدارک : شیراز- خیابان زند - جنب داروخانه هلال احمر - ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز - طبقه هفتم - معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه - امور آموزشی و هیات علمی مراکز تحقیقاتی دانشگاه - صندوق پستی : 1978-71345

تلفن تماس : 32305410-071 داخلی 7386