24 مورد یافت شد
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/خطر-چاقی-پنهان-با-وزن-طبیعی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ خطر چاقی پنهان با وزن طبیعی --> احتمالاً همه ما تا به حال در مورد «شاخص توده بدنی» یا BMI شنیده ایم؛ این شاخص به طور رایج برای ارزیابی تناسب وزن با قد مورد استفاده قرار می...
04/04/29 12:56
http://sums.ac.ir/اخبار/تغذیه-درمانی-در-بیماری-ویلسون:-راهکارهای-کلیدی-برای-مدیریت-عنصر-مس-در-بدن
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ تغذیه درمانی در بیماری ویلسون: راهکارهای کلیدی برای مدیریت عنصر مس در بدن --> بیماری ویلسون یک اختلال ژنتیکی نادر است که در آن بدن قادر به دفع مس اضافی نیست و این فلز در کبد، مغز و سایر اندام ها...
04/04/26 08:55
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/آیا-رژیم-گیاه-خواری-برای-سلامتی-مفید-تر-است؟
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ آیا رژیم گیاه خواری برای سلامتی مفید تر است؟ --> در سال های اخیر، علاقه به رژیم های غذایی گیاه خواری در سراسر جهان افزایش چشمگیری داشته است؛ از فروشگاه های بزرگ تا منوهای رستوران...
04/04/26 08:21
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/مقایسه-عوارض-قندهای-طبیعی-و-شیرین-کننده-های-مصنوعی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ مقایسه عوارض قندهای طبیعی و شیرین کننده های مصنوعی --> امروزه با افزایش آگاهی نسبت به زیان های مصرف بالای قند، بسیاری از افراد به دنبال جایگزین های سالم تر مانند قندهای طبیعی (عسل، شیره...
04/04/25 08:00
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/تغذیه-مناسب-در-شیمی-درمانی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ تغذیه مناسب در شیمی درمانی --> شیمی درمانی یکی از روش های اصلی درمان سرطان است که می تواند عوارض جانبی متعددی مانند تهوع، کاهش اشتها، تغییر حس چشایی و ضعف عمومی ایجاد کند؛ در این شرایط،...
04/04/24 08:30
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/توصیه-های-تغذیه-ای-در-ابتلا-به-کبد-چرب-غیر-الکلی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ توصیه های تغذیه ای در ابتلا به کبد چرب غیر الکلی --> کبد چرب غیر الکلی با تجمع چربی اضافی در سلول های کبدی شناخته می شود، که به دلیلی غیر از مصرف الکل می باشد؛ این مشکل در صورت عدم درمان می تواند منجر...
04/04/23 09:57
http://sums.ac.ir/اخبار/شناخت-انواع-گرسنگی-و-راهکارهای-مؤثر-برای-مدیریت-آن
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ شناخت انواع گرسنگی و راهکارهای مؤثر برای مدیریت آن --> گرسنگی یک پدیدهٔ پیچیده و چند بُعدی است که تنها به نیاز فیزیولوژیکی بدن محدود نمی شود؛ گرسنگی به سه نوع اصلی تقسیم میشود: گرسنگی...
04/04/23 08:00
http://sums.ac.ir/اخبار/نگهدارنده-های-شیمیایی-و-اهمیت-سلامت-غذاهای-طبیعی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ نگهدارنده های شیمیایی و اهمیت سلامت غذاهای طبیعی --> در حال حاضر آگاهی روزافزون مصرف کنندگان از خطرات عوامل بیماری زای ناشی از غذا، مانند استفاده از نگهدارنده های شیمیایی مصنوعی و اهمیت سلامت...
04/04/22 07:33
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/فیبر-غذایی-و-تاثیر-آن-بر-سیری-و-گرسنگی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ فیبر غذایی و تاثیر آن بر سیری و گرسنگی --> گرسنگی و سیری دو پدیده اساسی در تنظیم دریافت انرژی و حفظ تعادل متابولیکی بدن هستند؛ این دو فرآیند تحت تاثیر عوامل متعددی از جمله ترکیب غذایی، هورمون ها و...
04/04/21 11:48
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/اهمیت-هیدراتاسیون-مناسب-در-فصل-تابستان
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم کد خبری : 127257 کپی کلیدواژه...
04/04/10 08:26
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود