جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/11/01
  • - تعداد بازدید: 138
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با پیگیری کارشناسان مرکز بهداشت شهدای انقلاب انجام شد؛

تعطیلی 13 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شیراز به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی

رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب از تعطیلی سیزده مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب شهرستان شیراز، دکتر «کمال فخرپور» گفت: در راستای تشدید نظارت های بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش این مرکز، 13 واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.

او افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه، کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند .

مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این باره گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر الی 4 درجه سانتیگراد و در فریزر منفی 18 درجه سانتیگراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل 65 درجه سانتیگراد است و بسیاری از مسمومیت های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی 4 الی 65 درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می افتد.

مهندس «محمدحسین کیانفر» با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی در مراکز غیر مجاز و بدون مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره گرد خودداری کنند و شکایات  بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شماره 190 ثبت و پیگیری کنند.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 117093
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب