برگزاری کمیسیون فنی و قانونی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز
کمیسیون فنی و قانونی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کمیسیون فنی و قانونی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی، با هدف بررسی تخصصی پروندههای فنی و بهداشتی و تصمیمگیری درباره صدور، تعلیق یا لغو مجوزهای واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی استان فارس برگزار شد.
مدیر نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه در تشریح جزئیات این نشست گفت: در این جلسه، ۵ پرونده مربوط به بررسی حریم آلایندگی و جانمایی محل احداث واحدهای تولیدی مواد غذایی در مجاورت واحدهای آلاینده زیستمحیطی، هفت مورد از مشکلات فنی و قانونی واحدهای تولیدی و ارائه راهکارهای اجرایی برای رفع آنها، هشت مورد بررسی فنی صدور پروانه بهرهبرداری (ثبت منبع)، ۱۰۳ مورد بررسی فنی صدور پروانههای بهداشتی ساخت، ۲ مورد صدور و ۲ مورد لغو پروانه مشاغل خانگی و همچنین هشت مورد لغو و یک مورد تعلیق پروانه ساخت محصولات غذایی و آشامیدنی به دلایل فنی و بهداشتی مطرح و تصمیمگیری شد.

مهندس «میثم حسینی مقدم امامی» با تأکید بر نقش مؤثر کمیسیون فنی و قانونی در صیانت از سلامت عمومی جامعه افزود: هدف اصلی از برگزاری این جلسات، ارتقای سطح نظارتهای فنی، بهداشتی و قانونی بر واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی استان است تا اطمینان حاصل شود که تمامی محصولات تولیدی، منطبق با استانداردهای ملی و ضوابط سازمان غذا و دارو بوده و سلامت مصرفکنندگان به بهترین شکل ممکن حفظ شود.
وی در پایان ضمن قدردانی از همراهی اعضای کمیسیون و نهادهای همکار، بر تداوم برگزاری منظم این جلسات و پیگیری مصوبات آن برای ارتقای کیفی تولیدات غذایی استان فارس تأکید کرد.

این نشست با حضور اعضای کمیسیون، نمایندگان انجمن صنفی کارفرمایی صنایع غذایی استان، انجمن صنفی مسئولین فنی صنایع غذایی، نماینده صنایع غذایی استان، کارشناسان تخصصی مدیریت نظارت بر مواد غذایی و اعضای هیأت علمی بخش صنایع غذایی دانشگاه شیراز، در دفتر مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل شد.
پایان خبر
نظر دهید