سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/09/05
  • - تعداد بازدید: 247
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
همراه با شهدا؛

با شهید «نعمت الله حیدرى مرندى» بیشتر آشنا شویم

در طی بیش از سه سال گذشته در روزهای دوشنبه، با شهدای مجموعه سلامت فارس در طول سال های دفاع مقدس که در کنار خدمات پشتیبانی در جبهه های حق علیه باطل و خدمت به رزمندگان غیور میهن در بهداری ها و بیمارستان های صحرایی، شهدای گرانقدری را به این انقلاب تقدیم کرده اند، آشنا شدیم و این بخش با معرفی شهدای استان فارس ادامه یافت.

همچنین در ادامه با شهدای مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز که در روزهای بحران کرونا، با از جان گذشتگی در سنگر سلامت، برای حیات بیماران جنگیدند آشنا شدیم و در ادامه نیز با شهدای مدافع حرم استان که در دفاع از حرم مطهر حضرت زینب(س) در سوریه به شهادت رسیدند و سپس با شهدای استان فارس آشنا شدیم.

این بخش از «همراه با شهدا» به  شهید «نعمت الله حیدرى مرندى»، از شهدای هشت سال دفاع مقدس استان فارس اختصاص دارد تا با زندگی و شخصیت این شهید والامقام، بیشتر آشنا شویم.

شهید «نعمت الله حیدرى مرندى»

تاریخ و محل تولد: یکم شهریور سال 1350 در روستای افرز (مرند) قیر و کارزین

تاریخ و محل شهادت: 30 آبان سال 1366 در شلمچه

شهید «نعمت‌اله حیدری مرندی» یکم شهریور سال 1350 در روستای افرز (مرند) قیر و کارزین دیده به جهان گشود.

دوران ابتدایی را در مدرسه ابتدایی علامه طباطبایی گذراند و با علاقه‌ای که به قرآن کریم داشت، در مدرسه با صوت زیبایش قرآن می‌خواند و در مسجد محل نیز، اذان گو بود.

دوران راهنمایی را در مدرسه شهید دستغیب گذراند. کلاس دوم راهنمایی بود که عشق به جبهه و جنگ نگذاشت بماند و با دست بردن در شناسنامه راهی جبهه شد.

تقریباً اوایل سال 1365 بود که سه ماه به عنوان یک بسیجی سلحشور در مهاباد کردستان مشغول خدمت شد و پس از آن به خانه بازگشت.

دوران راهنمایی را به پایان رساند و تحصیلات خود را در دبیرستان شهید بحرانی قیر آغاز کرد، اما ذوق و شور جنگ نگذاشت که با خیال راحت به درس خود ادامه دهد و درس و مشق را رها کرده و برای دومین بار در سال 1365 به سوی جبهه شتافت.

پس از سه ماه به زادگاهش بازگشت در آن مدت به طور مداوم شب و روز در پایگاه مقاومت مرند خدمت می‌کرد. چون عشق امام حسین (علیه السلام) را در سر داشت و شیفته جبهه بود، باز هم تحمل ماندن در خانه را نداشت و برای بار سوم در تاریخ پنجم آبان سال 1366 عازم شلمچه شد و سرانجام 30 آبان سال 1366 به شهادت رسید. پیکر پاکش در گلزار شهدای مرند قیر و کارزین به خاک سپرده شد.

بخشی از وصیت نامه شهید «نعمت الله حیدرى مرندى»

چه بهتر که مردانه بجنگیم و از مرگ نهراسیم

«بسمه تعالى

درود و سلام خدمت حضرت امام خمینى رهبر کبیر انقلاب اسلامى ایران.

حال سرنوشت مرا واداشت تا براى دفاع از میهن و انقلاب و کشورم به جبهه بروم و از خود وصیتى برجا بگذارم. از خداوند متعال خواهانم که مرا و تمام یاران باوفاى حسین(علیه السلام) و امام را یارى نماید.

ما این انقلاب را با خون هزاران شهید جوان آبیارى کرده‌ایم و فردا در محضر خداوند متعال از ما مى‌خواهند در راه انقلاب و خون شهدا چه عملى ‌انجام داده‌ایم.

جوانان عزیز همه مى‌روند یکى در تصادف و یکى در جبهه یکى در رختخواب و غیره پس چه بهتر که مردانه بجنگیم و از مرگ نهراسیم زیرا که حسین(علیه السلام) از شهادت نترسید و بیمى و باکى به دل راه نداد.

شهادت آن نیست که می‌رویم و از خوشى دنیا و عشق جوانى بى‌بهره مى‌مانیم نه، شهادت عشقى است که از هزاران سال پیش مردان خدا در دل داشتند و حال نیز که بهترین زمان براى یارى دین خداست ما چرا از مرگ بهراسیم.

مادران عزیز خانواده‌هاى شهدا؛

از رفتن پسرانتان به جبهه جلوگیرى نکنید و در شهات عزیزتان آه و ناله نکنید، مگر آن زینب(علیه السلام) نبود که داغ 72 تن شهید را در دل داشت، ولى باز هم همچون صاعقه‌اى آتشین بر یزیدیان فرود مى‌آمد پس این وظیفه من و توست که راه عزیزانمان را ادامه دهیم.

خانواده عزیزم خانواده شهدا و اسرا؛

آه و ناله ماتم سرا هیچ دردى را درمان و هیچ گرهى را نمى‌گشاید، بلکه دشمنان ما خوشحال مى‌شوند، پس همچون زینب مادرانه باشید و همچون حسین جنگجو و دلاور و در راه هدفتان امیدوار باشید.

به امید نابودى آمریکا و متجاوزان و به امید پیروزى نهایى اسلام برکفر.

نعمت الله حیدرى مرندى

پنجم آبان سال 1366»

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 113365
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب