جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/09/26
  • - تعداد بازدید: 228
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
همراه با شهدا؛

با شهید «علی اکبر رزبان» بیشتر آشنا شویم

در طی بیش از سه سال گذشته در روزهای دوشنبه، با شهدای مجموعه سلامت فارس در طول سال های دفاع مقدس که در کنار خدمات پشتیبانی در جبهه های حق علیه باطل و خدمت به رزمندگان غیور میهن در بهداری ها و بیمارستان های صحرایی، شهدای گرانقدری را به این انقلاب تقدیم کرده اند، آشنا شدیم و این بخش با معرفی شهدای استان فارس ادامه یافت.

همچنین در ادامه با شهدای مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز که در روزهای بحران کرونا، با از جان گذشتگی در سنگر سلامت، برای حیات بیماران جنگیدند آشنا شدیم و در ادامه نیز با شهدای مدافع حرم استان که در دفاع از حرم مطهر حضرت زینب(س) در سوریه به شهادت رسیدند و سپس با شهدای استان فارس آشنا شدیم.

این بخش از «همراه با شهدا» به شهید «علی اکبر رزبان»، از شهدای هشت سال دفاع مقدس استان فارس اختصاص دارد تا با زندگی و شخصیت این شهید والامقام، بیشتر آشنا شویم.

شهید «علی اکبر رزبان»

تاریخ و محل تولد: 16 بهمن سال 1341 در لار

تاریخ و محل مفقودی: 20 آذر سال 1360 در گیلان غرب

شهید «علی اکبر رزبان» 16 بهمن سال 1341 در لار دیده به جهان گشود.

تحصیلات خود را تا مقطع چهارم متوسطه در رشته علوم اجتماعی گذراند.

دانش‌آموز بود که از طریق بسیج راهی جبهه و سرانجام 20 آذر سال 1360 در گیلان غرب مفقودالاثر شد.

بخشی از وصیت نامه شهید «علی اکبر رزبان»

«یا أیّها الّذین آمنوا لا تکونوا کالّذین کفروا وقالوا لإخْوانهمْ إذا ضربوا فی الْأرْض أوْ کانوا غزًّى لوْ کانوا عنْدنا ما ماتوا وما قتلوا لیجْعل اللّه ذٰلک حسْرةً فی قلوبهمْ.


سلام، سلام بر همه شهیدان راه خدا.

سلام من بر خانواده گرامی‌ام سلام من بر همه قومان و خویشان؛ سلام من بر همه همسایگان و دوستانم. خواهر‌ جان در غم دوری من گریه مکن مادر‌ جان شما هم همینطور، زیرا من و ما همه از خداییم و بازگشت همه ما بسوی خداست. این‌جا دانشگاه انسان‌سازی و خود‌سازی برای من بود و رفتن به سوی خدا.

و خواهر‌ جان و مادرم

شما حلال بودی مرا از همه همسایگان محله بخواهید و به آنان توصیه می‌کنیم که از بچه‌های خود به خوبی حفاظت کنند و جوانانی را به بار بیاورند که برای فردای ایران و امروز ایران مؤثر باشند.

ما هنوز جنگ‌های بسیاری را در پیش رو داریم و به جوانان مکتبی و با ایمان نیازمندیم.

این بود نصیحت برادرانه من به همه همسایگان قومان و خویشان.

به امید پیروزی حق بر‌باطل.

درود بر‌خمینی رهبر راستین انقلاب درود بر جوان‌هایی که با دادن خون خود درخت نو پا اسلام را آبیاری می‌کنند.

علی اکبر

والسلام.»

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 114771
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب