انجام بیش از ۴۵۰ هزار خدمت تصویربرداری پزشکی در بیمارستانهای دولتی فارس در ۶ ماهه نخست سال جاری
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به گستره خدمات تصویربرداری در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه گفت: در شش ماهه نخست سال جاری، بیش از ۴۵۰ هزار خدمت تصویربرداری پزشکی در بیمارستانهای دولتی زیر مجموعه دانشگاه ارائه شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «امین نیاکان» در این باره گفت: ارائه بیش از ۴۵۰ هزار خدمت تصویربرداری در مراکز درمانی دولتی، بیانگر جایگاه محوری رادیولوژی در زنجیره تشخیص و درمان است.
وی با تشریح وضعیت ارائه خدمت در استان افزود: هماکنون ۲۶۰ مرکز تصویربرداری پزشکی در بخشهای دولتی و خصوصی زیرمجموعه دانشگاه مشغول خدمترسانی هستند و این ظرفیت، با بهروزرسانی تجهیزات و توسعه آموزشهای تخصصی، رو به گسترش است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر نقش کارشناسان رادیولوژی در تضمین تداوم خدمات درمانی بیان کرد: بیش از ۸۰۰ کارشناس رادیولوژی در بیمارستانهای دولتی فارس فعالیت میکنند که با دانش، دقت و تعهد حرفهای، سهمی تعیینکننده در کیفیت تشخیص و درمان دارند.
پایان خبر
نظر دهید