سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/08/06
  • - تعداد بازدید: 77
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارتقای سطح نظارت و کیفیت تولید در استان فارس با برگزاری دوره آموزشی تکمیل فرم ارزشیابی واحدهای تولیدی

در راستای آغاز برنامه ارزشیابی سالانه واحدهای تولیدی صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان فارس، دوره آموزشی یک‌ روزه‌ای با محوریت نکات کاربردی در تکمیل فرم ارزشیابی سالانه واحدهای تولیدی برگزار شد.

به گزارش روابط ‌عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در این برنامه آموزشی که با حضور مسوولان فنی واحدهای تولیدی برگزار شد، مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو، ضمن ارائه توضیحات تخصصی پیرامون نحوه تکمیل فرم‌ها و مستندات ارزشیابی، هدف از این اقدام را ارتقای نظام نظارتی و بهبود مستمر کیفیت فرآورده‌های تولیدی عنوان کرد.

مهندس «میثم حسینی‌مقدم» با اشاره به ضرورت اجرای دقیق فرآیند ارزشیابی واحدهای تولیدی گفت: فرم‌های ارزشیابی، صرفاً ابزار اداری نیستند؛ بلکه سندی برای ارزیابی واقعی عملکرد هر واحد تولیدی در حوزه کیفیت، ایمنی و انطباق با ضوابط فنی و بهداشتی محسوب می‌شوند. دقت در تکمیل این فرم‌ها و ثبت واقعی فعالیت‌ها، موجب شفافیت، افزایش اعتماد عمومی و تصمیم‌گیری دقیق‌تر در برنامه‌ریزی‌های نظارتی خواهد شد.

وی افزود: یکی از اهداف کلیدی این برنامه، تقویت دانش و توانمندی مسوولان فنی است تا ضمن شناخت شاخص‌های نظارتی، بتوانند به‌صورت هدفمند در فرآیند بهبود کیفیت و کاهش خطاهای تولید نقش‌آفرینی کنند. بدون تردید، ارتقای سطح آگاهی مسوولان فنی، بهبود مستندات و رعایت استانداردهای بهداشتی، تضمین‌کننده سلامت جامعه و تقویت‌کننده برند تولیدات داخلی است.

مهندس حسینی ‌مقدم، با قدردانی از مشارکت فعال مسوولان فنی حاضر در این دوره، خاطرنشان کرد: توسعه همکاری‌های علمی و آموزشی میان معاونت غذا و دارو و صنایع تولیدی استان، یکی از مؤثرترین راهکارها برای ارتقای سلامت عمومی است. این دوره‌ها فرصتی است تا ضمن هم‌افزایی دانش و تجربه، به سمت نظام تولید ایمن، باکیفیت و منطبق با استانداردهای ملی حرکت کنیم.

این دوره آموزشی در سالن همایش سعدی مجتمع ولایت دانشگاه با پرسش و پاسخ کارشناسان و مسوولان فنی و تاکید بر استمرار برنامه‌های آموزشی و بازآموزی تخصصی در حوزه نظارت بر مواد غذایی به پایان رسید.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 136447
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب