سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/12/09
  • - تعداد بازدید: 232
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید شد:

اهمیت ارتقای همکاری های مدافعان سلامت و امنیت در فارس

نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور فرمانده انتظامی استان فارس، با تاکید بر اهمیت ارتقای همکاری های مدافعان سلامت و امنیت در فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس دانشگاه در این نشست که با حضور سردار «رهام بخش حبیبی» فرمانده انتظامی فارس برگزار شد، از تلاش‌های نیروهای فراجا در تامین امنیت استان قدردانی کرد و افزود: مدافعان امنیت و مدافعان سلامت، هر کدام در حوزه‌های خود فعالیت  و به مردم و نظام خدمت می‌کنند.

دکتر «سید بصیر هاشمی» افزود: امنیت و سلامت دو موضوع مهم برای همه است و ما قدردان زحمات نیروهای انتظامی و مدافعان سلامت هستیم.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس، با اشاره به گستردگی استان فارس، تلاش‌های نیروهای نظامی و انتظامی را ستودنی دانست و افزود: وجود نیروی نظامی و انتظامی باعث افتخار و اقتدار کشور است و ما از حمایت مجموعه انتظامی با حوزه سلامت قدردانی می‌کنیم.

فرمانده انتظامی استان فارس نیز در این جلسه با تجلیل از فداکاری ‌های مدافعان سلامت، گفت: حوزه پزشکی و مدافعان سلامت از جایگاه ویژه‌ای در جامعه برخوردار هستند که از خودگذشتگی و جانفشانی خود را در بحران‌های مختلف نشان داده‌اند.

سردار «رهام بخش حبیبی»، با اعلام آمادگی مجموعه انتظامی برای تقویت همکاری‌های بین دو مجموعه، تاکید کرد: باید هوشیار باشیم که دشمن باعث ایجاد تفرقه در نشود و هم افزایی و همکاری بین بخشی منجر به جلوگیری از نقشه های شوم دشمنان می شود.

در این نشست طرفین بر لزوم تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف، از جمله تامین امنیت مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، پیشگیری از جرایم مرتبط با حوزه سلامت و آموزش و آگاهی‌بخشی به جامعه تاکید کردند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 118969
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب