سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/12/07
  • - تعداد بازدید: 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد:

اتمام موفق طرح واکسیناسیون هپاتیت B گروه‌های آسیب‌پذیر مراکز تجمعی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اتمام موفقیت آمیز برنامه واکسیناسیون گروه‌های در معرض خطر ساکن مراکز تجمعی علیه بیماری هپاتیت B با همکاری مشترک معاونت بهداشت دانشگاه و سازمان بهزیستی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» گفت: هپاتیت B یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ویروسی قابل انتقال است که می‌تواند منجر به عوارض جدی از جمله بیماری‌های مزمن کبدی، سیروز و سرطان کبد شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه این بیماری در میان گروه‌های آسیب‌پذیر و افرادی که در محیط‌های تجمعی زندگی می‌کنند، از اهمیت بیشتری برخوردار است، واکسیناسیون را مؤثرترین و ایمن‌ترین راه پیشگیری از ابتلا و کنترل این بیماری عنوان کرد.

او گفت: برنامه واکسیناسیون هپاتیت B در کشور از سال ۱۳۷۲ با هدف ایمن‌سازی کودکان و نوزادان در قالب برنامه ایمن‌سازی کشوری آغاز شد و از آن زمان تاکنون یکی از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه نظام سلامت در کنترل این بیماری به شمار می‌رود.

دکتر ایلامی، افراد دارای رفتار سوء مصرف‌ مواد، ساکنان مراکز درمان و کاهش آسیب اعتیاد، سالمندان مقیم مراکز نگهداری، کارکنان حوزه سلامت، آرایشگران، کارگران شهرداری، دریافت‌کنندگان مستمر فرآورده‌های خونی، بیماران تحت همودیالیز و افرادی که در تماس نزدیک با بیماران مبتلا زندگی می‌کنند را از مهم‌ترین گروه‌های در معرض خطر ابتلا به هپاتیت B برشمرد.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: با توجه به اهمیت کنترل این بیماری و همکاری مجدانه سازمان بهزیستی استان فارس، 3296 نفر از افراد ساکن مراکز درمان و کاهش آسیب اعتیاد و همچنین سالمندان مقیم سراهای سالمندی با دریافت 3 نوبت واکسن، بر علیه بیماری هپاتیتواکسینه شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن قدردانی از تمامی افرادی که در اجرای موفق این طرح نقش داشتند، اجرای این برنامه را گامی موثر در ارتقای سطح ایمنی گروه‌های آسیب‌پذیر، پیشگیری از انتقال بیماری هپاتیت B و کاهش موارد ابتلای این بیماری در جامعه عنوان کرد.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 147299
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب