سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/04/07
  • - تعداد بازدید: 276
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
پاسخ‌های علمی درست به باورهای تغذیه‌ای نادرست؛

آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ پاسخ: خیر

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور تغذیه ای مبنی بر مضر بودن زرده تخم مرغ در دوران کهنسالی، عنوان کرد که زرده تخم مرغ برای سلامت افراد مسن لازم و مفید است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟، مطرح کرد: سفیده تخم مرغ به دلیل ارزش بالایی پروتئینی، در سنین سالمندی حتما توصیه به مصرف می شود، اما از زرده تخم مرغ نباید غافل شد، زیرا زرده یکی از غنی‌ترین منابع کولین است که در سلامت مغز و پاسخ های مناسب بین نورون های مغزی (به واسطه نوروترانسمیتر استیل کولین) تاثیر داشته و در کنترل و یا به تعویق انداختن بیماری های نورولوژیک و خلق رفتاری (مانند افسردگی) شایع در این سن می تواند موثر واقع شود.

از سوی دیگر، زرده منبع غنی از لوتئین و گزانتین است که می تواند در سلامت بینایی تاثیرگذار باشد. همچنین، مقدار قابل توجهی از ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین D (معمولا منبع غذایی کافی از آن در غذاها وجود ندارد) در زرده وجود دارد. در نتیجه روزانه یک عدد تخم مرغ کامل برای افراد در سنین کهنسالی توصیه می شود.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 127039
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب