سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/09/27
  • - تعداد بازدید: 662
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام دعوت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای شرکت در آئین گرامیداشت روز پژوهش و فناوری

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با انتشار پیامی، ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، از پژوهشگران و دانشگاهیان برای شرکت در این آئین که با حضور دکتر «آخوندزاده» معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» در این پیام با اشاره به برگزاری هرساله آئین گرامیداشت روز پژوهش و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه در این آئین خبر داد.

در متن پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز آمده است:

دانشگاه علوم پزشکی شیراز مفتخر است در پاسداشت و ارج نهادن به تلاش های پژوهشگران عرصه سلامت فارس و همچنین با عنایت به ماهیت ضروری و انکارناپذیر امر پژوهش در پیشبرد هرچه موفق تر اهداف این حوزه، میزبان آئین گرامیداشت روز پژوهش، به عنوان فرصتی برای گردهمایی تلاشگران این عرصه و بیان چشم اندازها و اولویت ها بوده است.

امسال نیز این آئین با حضور جناب آقای دکتر «آخوندزاده» معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فردا، بیست و هشتم آذرماه، از ساعت 9 صبح در سالن اجتماعات سینا و صدرا برگزار می گردد.

از تمامی اساتید و پژوهشگران محترم، همچنین جامعه دانشگاهیان ارجمند علوم پزشکی شیراز برای شرکت در این آئین دعوت می نمایم.

 

دکتر سید بصیر هاشمی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 114854
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب