سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/05/28
  • - تعداد بازدید: 87
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

نظارت بازرسان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر سلامت استان/ 28 مرداد

بازرسان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، همه روزه در نقاط مختلف بر سلامت استان در حوزه های مختلف نظارت دارند.

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا؛

تعطیلی انبار مواد غذایی یک رستوران در بیضا به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا از تعطیلی انبار مواد غذایی یک رستوران به علت تهویه نامناسب، عدم پالت گذاری و نگهداری وسایل اضافی و غیر مرتبط در این انبار، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، دکتر «محمد یاسین صمیمی» با اشاره به اینکه در پی نظارت های مستمر بازرسان بهداشت محیط، انبار یک رستوران در این شهرستان به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی، تعطیل شده است، گفت: حفظ سلامت شهروندان اولویت مجموعه بهداشت و درمان است و تمامی واحدهای غذایی و صنفی موظف هستند تمامی ضوابط بهداشتی و قانونی را رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه همه متصدیان ملزم به رعایت قوانین و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی هستند و داشتن کارت تندرستی، رعایت بهداشت فردی، تهیه مواد اولیه سالم، انبار بهداشتی و رعایت بهداشت محیط، از الزامات محل تهیه مواد خوراکی به شمار می رود، ادامه داد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در بازرسی ‌های کارشناسان بهداشت محیط، با اماکن متخلف برخورد قانونی می ‌شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا از شهروندان خواست، در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند یا به واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بیضا، مراجعه کنند.

 

مرکز بهداشت شهدای والفجر؛

تعطیلی دو واحد متخلف صنفی در شیراز

دو واحد صنفی متخلف در شیراز به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی تعطیل و این دو واحد به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز، رییس مرکز با اشاره به تعطیلی این دو واحد صنفی متخلف در شیراز، گفت: در راستای حفظ سلامت شهروندان و مقابله با تخلفات بهداشتی، طی بازرسی ‌های کارشناسان بهداشت محیط، یک رستوران و یک کبابی به دلیل بی توجهی به رعایت ضوابط بهداشتی تعطیل شدند.

دکتر «علیرضا شریعتی» افزود: رعایت دقیق موازین بهداشتی نه تنها به حفظ سلامت مشتریان کمک می کند، بلکه به ارتقای کیفیت و اعتبار واحدهای صنفی نیز منجر می شود.

کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر نیز هدف بازدیدهای بهداشتی از رستوران ها و کبابی ها را نظارت دقیق بر استفاده از مواد اولیه به ویژه گوشت، افزودنی های مجاز و رعایت الزامات بهداشتی در فرایند پخت و پز غذاها عنوان و بر لزوم رعایت این نکات برای تمامی واحدهای صنفی کبابی و رستوران، تاکید کرد.

مهندس «نرگس عفیفی» در زمینه استفاده از مواد اولیه مناسب و بهداشتی در واحدهای کبابی و بیرون بَر گفت: گوشت به صورت تازه باید در یخچال با دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود؛ ذوب کردن گوشت منجمد باید به آرامی در یخچال انجام شود و گوشت ذوب شده نباید مجددا منجمد گردد و استفاده از ترکیب گوشت های بی کیفیت یا نامعلوم با گوشت مرغوب برای کاهش هزینه ها، ممنوع است.

او اضافه کرد: استفاده از رنگ های شیمیایی غیر مجاز برای بهبود ظاهر گوشت یا کباب، نگهدارنده های شیمیایی غیر مجاز که برای افزایش ماندگاری گوشت به صورت غیر قانونی به آن اضافه می شود و می تواند برای سلامتی مضر باشد، افزودنی های افزایش حجم مواردی مانند آرد، نان خشک، یا سویا به مقادیر زیاد و بدون اطلاع مشتری که به منظور افزایش حجم و کاهش هزینه اضافه شده و از کیفیت نهایی می کاهند، ممنوع است.

وی افزود: در یکی از این دو واحد صنفی از تنور نانوایی با حرارت مستقیم و در شرایط کاملا غیر بهداشتی برای پخت نان استفاده شده است که علاوه بر ممنوعیت پخت و عرضه نان در این گونه واحدها، این امر می تواند منجر به تشکیل ترکیباتی مانند «آکریل آمید» شود که سبب تهدید سلامت مصرف کنندگان خواهد شد.

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت؛

یک واحد صنفی خبازی در مرودشت به دلیل بی ‌توجهی به اصول بهداشتی تعطیل شد

رییس مرکز بهداشت مرودشت از تعطیلی یک خبازی متخلف به علت بی ‌توجهی به ضوابط بهداشتی، از سوی بازرسان بهداشت محیط با مشارکت اداره نظارت بر اماکن عمومی این شهرستان، ‌خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت، «پریوش کاظمی» گفت: در بازرسی مشترک بازرسان بهداشت محیط و ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی شهرستان مرودشت، تخلفات بهداشتی گسترده‌ ای از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی کارکنان، وضعیت نامناسب محیط کار و نگهداری غیر اصولی مواد اولیه در این واحد خبازی مشاهده شد.

وی افزود: در پی این تخلفات و با هدف صیانت از سلامت شهروندان، از ادامه فعالیت این خبازی متخلف، جلوگیری شده است.

رئیس مرکز بهداشت مرودشت با تاکید بر برخورد قاطع با متخلفان حوزه بهداشت، تاکید کرد: سلامت مردم اولویت اصلی مجموعه سلامت است و با هرگونه بی ‌توجهی به استانداردهای بهداشتی، بر اساس قانون برخورد می شود.

 

تعطیلی یک آرایشگاه زنانه به دلیل تزریق غیر مجاز ژل و بوتاکس در مرودشت

یک آرایشگاه زنانه در مرودشت به دلیل اقدام غیر قانونی تزریق ژل و بوتاکس، در بازرسی مشترک از سوی بازرسان بهداشت محیط و اداره نظارت بر اماکن عمومی این شهرستان، شناسایی و تعطیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت، سرپرست معاونت بهداشت شبکه با اعلام این خبر گفت: در بازرسی شبانه بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت مرودشت با مشارکت اداره نظارت بر اماکن عمومی، تجهیزات و مواد تزریقی غیر مجاز ژل و بوتاکس کشف و توقیف شده و واحد متخلف تعطیل و پرونده این تخلف برای پیگیری به مرجع قضایی ارسال شده است.

«پریوش کاظمی» افزود: اینگونه مداخلات پزشکی در محیط‌ های بدون مجوز، خطراتی جدی مانند عفونت ‌های شدید، واکنش‌ های آلرژیک و حتی آسیب دائمی به بافت پوست را به همراه دارد.

وی با هشدار نسبت به فعالیت افراد غیر متخصص در حوزه خدمات زیبایی، از شهروندان خواست برای حفظ سلامت خود تنها به مراکز معتبر و دارای مجوز مراجعه و موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد؛

بازدید مشترک کارشناسان از رستوران ها، نانوایی ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اشکنان

کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لامرد با همراهی کارشناسان جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و اصناف این شهرستان در اقدامی مشترک از رستوران ها، نانوایی ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بخش اشکنان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لامرد، معاون بهداشت شبکه گفت: در بازدیدی که با حضور کارشناسان بهداشت محیط این شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان ادارات جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و اصناف از رستوران ها، نانوایی ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بخش اشکنان انجام شد، ضمن بررسی عملکرد و شرایط این اماکن برای تعدادی از واحدهای صنفی به دلیل رعایت نکردن مسایل بهداشتی، اخطاریه صادر شده است.

مهندس «یعقوب رضائی» از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی، تماس بگیرند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 130409
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب